Berita syarikat

rumah  » Berita  » Berita syarikat

• A Shenzhen pengeluar papan litar dipercayai
    2010-04-27

mungkin, semua orang biasa dengan papan litar. Pada masa kini, papan litar digunakan secara meluas dalam industri high-end seperti elektronik komunikasi utama, peralatan perubatan, dan pesawat. Oleh itu, semua syarikat-syarikat utama akan memilih pengeluar papan litar dipercayai dan berkualiti tinggi.

Read More →
  • Mengapa fail papan pcb ditukar kepada data gerber dan kemudian mengendalikan lembaga?
    2009-04-07

Dalam industri elektronik, selagi ia melibatkan pemprosesan Lembaga fail, kebanyakan jurutera biasa dengan bentuk fail papan PCB dan menghantar mereka terus ke kilang papan.

• A baik pengeluar Lembaga PCB --- WMD Circuits
    2008-03-24

Litar pengeluaran papan adalah salah satu tugas utama yang banyak industri pengeluaran elektronik berskala besar perlu untuk menjalankan. Menyiapkan kualiti pengeluaran papan litar dan kuantiti adalah keadaan yang dinanti-nantikan pengeluar permintaan utama.

Read More →
  • Apakah maklumat yang diperlukan untuk WMD Circuits papan PCB membuat?
    2008-03-09

ShenZhen WMD Circuits Ltd. adalah pengeluar pcb papan litar. Jenis-jenis produk utama termasuk papan litar pcb double berat sebelah melalui lubang, Lapisan tinggi pelbagai lapisan papan litar ketepatan, buta papan dikebumikan lubang, papan frekuensi tinggi, papan kerajang tembaga tebal, dan hibrid.

Read More →
  • ShenZhen WMD Circuits Ltd.
    2018-08-09

ditubuhkan pada 2002 dalam Shenzhen, telah memainkan peranan utama sebagai pengeluar profesional semua jenis PCB ketepatan yang tinggi dalam dekad yang lalu. Kita memberi tumpuan kepada prototaip dan pekerjaan jumlah yang kecil hingga sederhana. Dengan pelaburan yang berterusan dalam penyelidikan ....

Read More →
rumah sebelum 1 Seterusnya lalu - Total 5 1 rekod Halaman semasa / Jumlah 1 10 setiap muka surat