EN

Gambar Company

Home » Babagan awake dhewe » Gambar Company

Halifax WMD sirkuit Ltd. mantep ing 2002, wis diputer peran anjog dadi prodhusèn profesional saka kabeh jinis PCBs tliti dhuwur ing dekade. Dumunung ing Gedung 3, Lisheng Industrial Park, Qiaotang Road, Fuyong Town, Baoan District,Shenzhen lan panutup area 8000 kothak meter, pabrik kita mrodhuksi luwih saka 180,000 kothak meter saka PCBs saben taun. We fokus ing rancangan lan jobs volume cilik-kanggo-medium. Kanthi investasi aktif ing riset, peralatan lan sistem nganyari Manajemen, kita wis sante reputasi swara ing lapangan PCB, lan ngadeg metu ing pasar dina karo kompetisi galak.
WMD wis liwati ISO9001, ISO14001, SGS lan UL sertifikat. We nggunakke negara-saka-saka-gambar teknologi pabrikan kanggo gawé dhuwur kualitas lan 100% PCBs dipercaya. Kita produk kalebu Papan Multilayer, Papan PG dhuwur, Papan tembaga nglukis, -Dhuwur tliti(Rogers), AL-basa lan Boards fleksibel lan produk kita sing digunakake digunakake ing kasunyatan kayata biasane digunakake ing komunikasi, kontrol industri, aplikasi komputer, peralatan medical, instrument test, militèr, lan duwe kinerja apik ing kabeh jinis test fungsi. Manajemen Kita sampurna, majeng peralatan, lan tenaga profesional sing tombol kanggo kita perang kanggo menang luwih Enggo bareng pasar karo saingan liyane. Kejabi, stabilitas saka layang kualitas dhuwur lan ing wektu kita nggawa pangenalan dhuwur saka pelanggan donya. Customer \ 's kepuasan lan support apa kita wis diunggahake kanggo.
WMD miwiti workshop SMT wiwit 2016, kanthi pangarep-arep dadi panyedhiya electronics siji-mandeg, lan menehi pelanggan layanan lengkap. nganti saiki, kita wis menang persil saka pesenan PCBA saka pelanggan ngarep lan luar negeri lan Highly pangenalan sing. WMD saiki wis dadi panyedhiya Stop.

Babagan awake dhewe

Certificates
Gambar Company
pabrik