EN

Heavy Tembaga PCB

Home » Products » Heavy Tembaga PCB

  • /img / thick_copper_pcb_4oz_copper_fr4_tg170_material_gerber_or_odb ___ lf_hasl_hot_air_solder_leveling_ipc_class_ii_standard_two_layer_board-40.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817100301_461.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817100308_912.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817100314_843.jpg
  • /upfile / 2018/08/22 / 20180822091006_174.jpg

Nglukis tembaga PCB 4oz tembaga FR4 TG170 materi Gerber utawa ODB LF HASL Hot-Air Solder Leveling IPC kelas II Standar Papan Two lapisan

Minimal Order Quantity:

1 PCS

price:

Adhedhasar Gerber

Details Packaging:

Vacuum paket,10pnl / tas

delivery Wektu:

6 dina

Syarat-syarat pembayaran:

TT Transfer / paypal / Western Union / DDU

Kemampuan sumber:

10000+

Panggonan Asal:

China

Jeneng merek:

WMDPCB

Panggil model:

2 lapisan Papan kaku 4oz tembaga

Certification:

ISO 9001

 

Koleksi:

2lapisan

Size Board:

168.66*129.55mm / 2up

Flammability:

V0

materi basa:

FR4 TG170

Liquid Photo-imaginable (LPI):

Green

proses perawatan lumahing:

HASL LF

aplikasi:

aplikasi Ngarep

Koleksi Material:

kaku

Material:

fiberglass Epoxy, FR4

Brand:

wmdpcb

lapisan:

2lapisan

Papan kekandelan:

1.6mm

rampung Tembaga:

4OZ

Min.Line Jembar / Space:

NA  

Fitur Technical:

2Lapisan TG170 tembaga standar 4oz

Minimal Size Lubuk:

NA

Index nelusuri Comparative:

CTI 175V

Suhu kaca Transition:

Tg 170 ℃

Suhu Max Operation:

100℃

bosok suhu

Td 335

2 Lapisan nglukis tembaga PCB Prototype Fitur punika 4oz rampung tembaga lan High Tg, Perawatan lumahing punika HASL LF, Rampung tembaga 4oz, Kekandelan punika 1.6mm, Material iki FR4 TG170. Fly test satelit. Ngembangaken PCB Prototype nawakake cepet, pilihan biaya-efektif kanggo njupuk desain saka konsep kanggo produksi, nalika minimalake sawetara saka risiko gadhah layanan PCB Standard. Minangka Produsèn PCB anjog kualitas kaku, Kaku-Flex, lan PCBs Multilayer, kita setya nyediakake kita pelanggan paling majeng dicithak Circuit Boards, kualitas lan support engineering kasedhiya

Boards kita bisa digunakake kanggo komunikasi, aerospace, keamanan, IT, komputer, medical peralatan, militèr, daya elektronik lan Industri kontrol. Semiconductor.

produk kualitas top, layanan banget, reregan competitive lan ing layang wektu.