EN

PG PCB dhuwur

Home » Products » PG PCB dhuwur

  • /img / tg170_high_tg_board_enig_3u_2oz_pcb_prototype_ul_listed_ipc_guidelines_rigid_2_layers_pcb-29.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817112233_758.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817112240_814.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817112246_715.jpg
  • /upfile / 2018/08/22 / 20180822093604_957.jpg

TG170 Papan PG dhuwur ENIG 3U "2oz PCB rancangan UL Listed pedoman IPC kaku 2 lapisan PCB

Minimal Order Quantity:

1 PCS

price:

Adhedhasar Gerber

Details Packaging:

Vacuum paket,10pcs / tas

delivery Wektu:

5 dina

Syarat-syarat pembayaran:

TT Transfer / paypal / Western Union / DDU

Kemampuan sumber:

10000+

Panggonan Asal:

China

Jeneng merek:

WMDPCB

Panggil model:

2 lapisan Papan kaku

Certification:

ISO 9001

 

Koleksi:

2lapisan

Size Board:

158.75*43.18mm / 1pcs

Flammability:

V0

materi basa:

FR4 TG170

Liquid Photo-imaginable (LPI):

Green

proses perawatan lumahing:

ENIG 3U”

aplikasi:

Consumer Electronics

Koleksi Material:

kaku

Material:

fiberglass Epoxy, FR4

Brand:

wmdpcb

lapisan:

2lapisan

Papan kekandelan:

1.6mm

rampung Tembaga:

2/2OZ

Min.Line Jembar / Space:

NA  

Fitur Technical:

2Lapisan TG170 ENIG 3U”

Minimal Size Lubuk:

NA

Index nelusuri Comparative:

CTI 175V

Suhu kaca Transition:

Tg 170 ℃

Suhu Max Operation:

100℃

bosok suhu

Td 335

2 Lapisan dhuwur Tg PCB, Material iki FR4, Tg170, kekandelan punika 1.6 mm ± 0.13 mm , Rampung tembaga 2 / 2oz, Perawatan lumahing punika ENIG 3U ", fitur punika PG dhuwur karo ENIG 3U” AU.  Kita bisa nindakake akeh rampung,  Hot air leveled solder (timah / timbal lan timbal solder free), Electroless Emmersion nikel / kecemplung emas,plating emas Hard,tab Gold, Kecemplung Silver., Carbon lan resistive ink. topeng Peelable. driji ENIG Plus Gold ing perawatan lumahing normal.
WMD pabrik adhedhasar pedoman IPC lan tundhuk karo ISO-9001-2008 lan standar RoHS.

Boards kita bisa digunakake kanggo komunikasi, aerospace, keamanan, IT, komputer, medical peralatan, militèr, daya elektronik lan Industri kontrol. Semiconductor.

produk kualitas top, layanan banget, reregan competitive lan ing layang wektu.