EN

SMD stencil

Home » Products » SMD stencil

  • /img / smd_stencil_metal_stencils_smt_stencil_laser_cut_stainless_steel_stencils_for_surface_mount_assembly-36.jpg
  • /upfile / 2018/08/15 / 20180815100709_371.jpg
  • /upfile / 2018/08/15 / 20180815100717_220.jpg
  • /upfile / 2018/08/15 / 20180815100725_905.jpg
  • /upfile / 2018/08/15 / 20180815100732_132.jpg

SMD stencil Metal Stencils SMT stencil Laser Cut Stencils stainless steel kanggo lumahing Gunung Déwan

Minimal Order Quantity:

1 Piece

price:

Adhedhasar file Gerber tempel

Details Packaging:

kertas umpluk packaging

delivery Wektu:

2 dina

Syarat-syarat pembayaran:

TT Transfer / paypal / Western Union / DDU

Kemampuan sumber:

10000+

Panggonan Asal:

China

Jeneng merek:

WMD stencil

Panggil model:

non - framework stencil

Certification:

ISO 9001


model produksi:

SMT stencil

Size Board:

500*430mm / 1pcs

materi basa:

steel

kekandelan:

0.2mm

Koleksi:

Custom-digawe

Negara asal:

China

Kaluwihan saka Stencils laser Motong, Cut cetha sudhut tanpa ampas, aplikasi tempel pas, tliti lan produksi dipercaya, produksi lingkungan loropaken. Kabeh Stencils SMT kita 100% lengkap-hard stainless steel laser-Cut, njupuk Rampung kualitas finest ing dina pasar. We sumber kualitas dhuwur laser cutted Stencils prices banget competitive.
Manufaktur dening Laser LPKF,
Material : stainless steel
thicknesses :  0,10 / 0,13 / 0,15 / 0,18 / 0,20mm
cleaning Manganese utamané kanggo komponen Jarak nggoleki
kaping delivery 2 WDS.
Ing wektu sing padha nalika pesenan PCB dirilis, CAM kita bakal nangani file lan nyedhiyani tempel Gerber, banjur stencil bisa mlebukake karo PCBs.
We nggawe bolongan ukuran pangaturan miturut pelanggan’ syarat. 

Stencils utamané dipigunakaké nalika PCBs Boards sing assemblyed.

produk kualitas top, layanan banget, reregan competitive lan ing layang wektu.