EN

Fast Prototype PCB

Home » Products » Fast Prototype PCB

  • /img / single_face_pcbs_single_printed_circuit_board_single_layer_1_layer_pcb_standard_pcb_hasl_lead_free_fr4_tg135_pcb-86.jpg
  • /upfile / 2018/08/16 / 20180816091158_420.jpg
  • /upfile / 2018/08/16 / 20180816091205_370.jpg
  • /upfile / 2018/08/16 / 20180816091212_424.jpg
  • /upfile / 2018/08/21 / 20180821163943_866.jpg

Single dicithak sirkuit Papan lapisan pasuryan Single PCB \ 's siji 1 Lapisan PCB Standard PCB HASL Lead Free FR4 Tg135 PCB

Minimal Order Quantity:

1 PCS

price:

Adhedhasar Gerber

Details Packaging:

Vacuum paket,20pnl / tas

delivery Wektu:

4 dina

Syarat-syarat pembayaran:

TT Transfer / paypal / Western Union / DDU

Kemampuan sumber:

10000+

Panggonan Asal:

China

Jeneng merek:

WMDPCB

Panggil model:

1 lapisan Papan kaku

Certification:

ISO 9001

 

Koleksi:

1lapisan

Size Board:

145*142mm / 12up

Flammability:

V0

materi basa:

FR4 TG135

Liquid Photo-imaginable (LPI):

ijo

proses perawatan lumahing:

HASL LF

aplikasi:

Toy Listrik

Koleksi Material:

kaku

Material:

fiberglass Epoxy, FR4

Brand:

wmdpcb

lapisan:

1lapisan

Papan kekandelan:

1.6mm

rampung Tembaga:

1OZ

Min.Line Jembar / Space:

NA  

Fitur Technical:

1Lapisan rancangan cepet

Minimal Size Lubuk:

NA

Index nelusuri Comparative:

CTI 175V

Suhu kaca Transition:

Tg 135 ℃

Suhu Max Operation:

100℃

bosok suhu

Td 335

Iku 1 lapisan PCB, HASL timbal PCB free, Standard PCB, Base Material punika FR4 Tg135. 1.6mm±0.1mm Papan kekandelan. Perawatan lumahing punika HASL timbal free. Singlesided laminate tembaga cocok banget kanggo produksi prasaja, kurang diregani PCB. bahan dasar beda ngidini pangolahan produksi optimized, anjog kanggo rasio rega / kualitas gedhe. FR4 kita solusi sing trep uga yen dibandhingake kanggo CEM1 asil ing luwih apik kualitas ing rega padha. FR4 uga nerak panjaluk luwih,materi kekandelan saka 0.2mm kanggo 3.2mm.

Boards kita bisa digunakake kanggo komunikasi, aerospace, keamanan, IT, komputer, medical peralatan, militèr, daya elektronik lan Industri kontrol. Semiconductor.

produk kualitas top, layanan banget, reregan competitive lan ing layang wektu.