EN

PCB prasaja

Home » Products » PCB prasaja

  • /img / rigid_printed_board_two_layer_board__rigid_2_layer_printed_board_2_layer_236mm_thick_enig_matte_black_soldermask-90.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817135037_279.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817135045_441.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817135056_616.jpg
  • /upfile / 2018/08/21 / 20180821155902_558.jpg

kaku Papan dicithak, Papan loro lapisan, kaku 2 lapisan dicithak Papan. 2 lapisan, 2.36mm nglukis, ENIG, Matte soldermask ireng

Minimal Order Quantity:

1 Piece

price:

Adhedhasar Gerber

Details Packaging:

Vacuum paket,10pcs / tas,kertas antarane Boards

delivery Wektu:

5 dina

Syarat-syarat pembayaran:

TT Transfer / paypal / Western Union / DDU

Kemampuan sumber:

10000

Panggonan Asal:

China

Jeneng merek:

WMDPCB

Panggil model:

2 lapisan 2.36mm

Certification:

ISO 9001

 

Koleksi:

2 lapisan Papan kaku

Size Board:

143.51*109.22mm / pcs

Flammability:

V0

materi basa:

FR4

Liquid Photo-imaginable (LPI):

matte Black

proses perawatan lumahing:

ENIG

aplikasi:

Komputer

Koleksi Material:

kaku

Material:

fiberglass Epoxy, FR4

Brand:

wmdpcb

lapisan:

2 lapisan

Papan kekandelan:

2.36mm

rampung Tembaga:

1/1OZ

Min.Line Jembar / Space:

0.2/0.2mm

Fitur Technical:

2 lapisan 2.36mm ENIG nglukis

Minimal Size Lubuk:

0.2mm

Index nelusuri Comparative:

CTI 175V

Suhu kaca Transition:

Tg 135 ℃

Suhu Max Operation:

100℃

bosok suhu

Td 320

Papan naked, Papan Bare, single ukuran 143,51 * 109.22MM, kapal minangka singles, 2.36mm - 1 ons - 2 lapisan - FR4 135Tg, Matte Solder ireng Nolak x 2, PUTIH Silkscreen x 2, ENIG. UL ditandhani lan DITAMPA, count lapisan 2, IPC CLASS 2, Kabeh wadhuk soldermask kudu saiki. fitur technical 2.36mm lan ENIG, matte Ink ireng. prototipe siji cepet, sapisan dites, Produksi Volume dhuwur Ditampa. Kang utamané dipigunakaké kanggo komputer. nyebut pangiriman dening DHL, UPS, Fedex, TNT utawa cara kasebut transportasi, malah dening segara. produk kita sing digunakake dikenali dening kita pelanggan, Hubungi kita yen syarat.

Boards kita bisa digunakake kanggo komunikasi, aerospace, keamanan, IT, komputer, medical peralatan, militèr, daya elektronik lan Industri kontrol. Semiconductor.

produk kualitas top, layanan banget, reregan competitive lan ing layang wektu.