EN

Metal PCB Based(IMS)

Home » Products » Metal PCB Based(IMS)

  • /img / rigid_printed_board_single_layer_printed_board_single_sided_printed_boardssb_rigid_printed_board_copper_based_board_copper_substrate_board-68.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817130056_308.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817130103_902.jpg
  • /upfile / 2018/08/22 / 20180822095343_963.jpg

rigid printed board, lapisan dicithak Papan single, single-sisi Papan dicithak(SSBkaku Papan dicithakard, Papan adhedhasar tembaga, Papan landasan Tembaga.

Minimal Order Quantity:

1 Piece

price:

Adhedhasar Gerber

Details Packaging:

Vacuum paket,20pcs / tas,kertas antarane Boards

delivery Wektu:

6 dina

Syarat-syarat pembayaran:

TT Transfer / paypal / Western Union / DDU

Kemampuan sumber:

10000

Panggonan Asal:

China

Jeneng merek:

WMDPCB

Panggil model:

Papan basis tembaga lapisan siji

Certification:

ISO 9001 ,

 

Koleksi:

Kaku Board tembaga adhedhasar salah siji lapisan

Size Board:

97*56mm

Flammability:

V0

materi basa:

landasan tembaga

Liquid Photo-imaginable (LPI):

ijo sensitif

proses perawatan lumahing:

kecemplung emas

aplikasi:

Power Listrik

Koleksi Material:

kaku

Material:

tembaga

Brand:

wmdpcb

lapisan:

single lapisan

Papan kekandelan:

2.0mm

rampung Tembaga:

2OZ

Min.Line Jembar / Space:

10/10mil

Fitur Technical:

materi tembaga khusus

Minimal Size Lubuk:

1.2mm

Index nelusuri Comparative:

CTI 175V

Suhu kaca Transition:

Tg 135 ℃

Suhu Max Operation:

100℃

bosok suhu

Td 320

Papan naked, Papan Bare, Papan adhedhasar tembaga, kaku Papan siji-lapisan dicithak, count lapisan 1, IPC CLASS 2,  ijo sensitif, karo landasan Tembaga, kinerja apik termal, mechanical stabil; digunakake ing syarat dhuwur ing lingkungan boros panas; munculé ngebur tembaga, kangelan mesin, dibandhingake karo tembaga biasa landasan punika beda, Papan perlu digawe saka tembaga plating bolongan logam. kekandelan cu: 2OZ, 2.0kekandelan Papan mm, karakteristik punika Tembaga adhedhasar, materi especial. prototipe siji cepet, sapisan dites, Produksi Volume dhuwur Ditampa. Customer utamané nggunakake aplikasi iku kanggo Listrik, nyebut pangiriman dening DHL, UPS, Fedex, TNT utawa cara kasebut transportasi, malah dening segara. produk kita sing digunakake dikenali dening kita pelanggan, Hubungi kita yen syarat.

Boards kita bisa digunakake kanggo komunikasi, aerospace, keamanan, IT, komputer, medical peralatan, militèr, daya elektronik lan Industri kontrol. Semiconductor.

produk kualitas top, layanan banget, reregan competitive lan ing layang wektu.