EN

Multilayer PCB

Home » Products » Multilayer PCB

  • /img / rigid_printed_board_heavy_plate_thick_plate_rigid_14_layer_printed_board_circular_pcb_high_tg_temp-33.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817131522_201.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817131531_359.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817131540_946.jpg
  • /upfile / 2018/08/22 / 20180822095645_151.jpg

kaku Papan dicithak, piring heavy, piring nglukis, kaku 14 lapisan dicithak Papan. PCB circular. PG suhu dhuwur.

Minimal Order Quantity:

1 Piece

price:

Adhedhasar Gerber

Details Packaging:

Vacuum paket,20pcs / tas,kertas antarane Boards

delivery Wektu:

8 dina

Syarat-syarat pembayaran:

TT Transfer / paypal / Western Union / DDU

Kemampuan sumber:

10000

Panggonan Asal:

China

Jeneng merek:

WMDPCB

Panggil model:

14 lapisan FR4 TG170 / HIGH suhu

Certification:

ISO 9001

 

Koleksi:

14 Papan Multilayer lapisan

Size Board:

203.2*203.2MM

Flammability:

V0

materi basa:

FR4

Liquid Photo-imaginable (LPI):

Green

proses perawatan lumahing:

ENIG 2u”

aplikasi:

Industrial Control

Koleksi Material:

kaku

Material:

fiberglass Epoxy, FR4

Brand:

wmdpcb

lapisan:

14lapisan

Papan kekandelan:

3.175mm

rampung Tembaga:

1/H / H / H / H / H / H / H / H / H / H / H / H / 1OZ

Min.Line Jembar / Space:

NA

Fitur Technical:

lapisan dhuwur karo kekandelan Papan abot

Minimal Size Lubuk:

NA

Index nelusuri Comparative:

CTI 175V

Suhu kaca Transition:

Tg 170 ℃

Suhu Max Operation:

100℃

bosok suhu

Td 320

 

Papan naked, Papan Bare, single ukuran 203,2 * 203.2MM, kapal minangka Single, 3.175mm - lapisan njaba 1 OZ, lapisan utama 0.OZOZ - 14 lapisan, UL ditandhani lan DITAMPA, count lapisan 14, IPC CLASS 2, dilapisi liwat, loro-lorone solder nolak ijo, loro-lorone Déwan print putih, chem lumahing. ni / au, RoHS (chem.ni kekandelan: 3-6µm / chem.au kekandelan: >= 0,05 &micrm;m (2-3 UIN), standar kualitas: IPC 6011/6012 kelas 2 kaku, IPC-A600H class2, 1907/2006 tekan konform. Pabrik dhuwur - panel lapisan mbutuhake tliti, fitur technical Papan Multilayer, ora mung kudu materi TG170, nanging uga final kekandelan 3.175mm. prototipe siji cepet, sapisan dites, Produksi Volume dhuwur Ditampa. Kang utamané dipigunakaké kanggo Control Industrial. layang Express dening DHL, UPS, Fedex, TNT utawa cara kasebut transportasi, malah dening segara. produk kita sing digunakake dikenali dening kita pelanggan, Hubungi kita yen syarat.

Boards kita bisa digunakake kanggo komunikasi, aerospace, keamanan, IT, komputer, medical peralatan, militèr, daya elektronik lan Industri kontrol. Semiconductor.

produk kualitas top, layanan banget, reregan competitive lan ing layang wektu.