EN

Khusus Technique PCB

Home » Products » Khusus Technique PCB

  • /img / rigid_printed_board_double_side_board__rigid_two_sides_printed_board_2_layer_16mm_board-86.jpg
  • /upfile / 2018/08/15 / 20180815163511_335.jpg
  • /upfile / 2018/08/18 / 20180818105304_117.jpg
  • /upfile / 2018/08/21 / 20180821161806_222.jpg

kaku Papan dicithak, Papan sisih pindho, kaku loro-lorone dicithak Papan. 2 lapisan, 1.6Papan mm

Minimal Order Quantity:

1 Piece

price:

Adhedhasar Gerber

Details Packaging:

Vacuum paket,20pcs / tas,kertas antarane Boards

delivery Wektu:

5 dina

Syarat-syarat pembayaran:

TT Transfer / paypal / Western Union / DDU

Kemampuan sumber:

10000

Panggonan Asal:

China

Jeneng merek:

WMDPCB

Panggil model:

2 lapisan plus PSR-4000 LEW3 

Certification:

ISO 9001

 

Koleksi:

2 lapisan karo LEW3

Size Board:

114.9*109.22mm / 9UP

Flammability:

V0

materi basa:

FR4

Liquid Photo-imaginable (LPI):

anget putih

proses perawatan lumahing:

HASL

aplikasi:

piranti elektronik

Koleksi Material:

kaku

Material:

fiberglass

Brand:

wmdpcb

lapisan:

2 lapisan

Papan kekandelan:

1.6mm

rampung Tembaga:

1OZ

Min.Line Jembar / Space:

N / A

Fitur Technical:

Countersinks

Minimal Size Lubuk:

N / A

Index nelusuri Comparative:

CTI 175V

Suhu kaca Transition:

Tg 135 ℃

Suhu Max Operation:

100℃

bosok suhu

Td 320

 

Papan naked, Papan Bare, ukuran PCB single: 114,9 x 9,58 mm, Pcb perlu 2x Countersink penggerek / single PCB (Drawing terlampir!)
ing Countersink ing amba ditetepake lan pengeboran saka sisih kang, suggest nggawe amba minangka 90 jurusan lan pengeboran saka sisih ndhuwur,  panjaluk khusus kanggo solder ing nolak, TOP sisih solder nolak anget putih - mung PSR-4000 LEW3 , Ora ana solder nolak ing sisih ngisor. count lapisan 2, IPC CLASS 2, perawatan lumahing punika HASL LF,  kekandelan Tin: 2-30um, fitur technical topeng solder khusus lan Countersink. sisih ngisor ora soldermask lan ora Silkscreen.  prototipe siji cepet, sapisan dites, Produksi Volume dhuwur Ditampa. Kang utamané dipigunakaké kanggo piranti elektronik. nyebut pangiriman dening DHL, UPS, Fedex, TNT utawa cara kasebut transportasi, malah dening segara. produk kita sing digunakake dikenali dening kita pelanggan, Hubungi kita yen syarat.

Boards kita bisa digunakake kanggo komunikasi, aerospace, keamanan, IT, komputer, medical peralatan, militèr, daya elektronik lan Industri kontrol. Semiconductor.

produk kualitas top, layanan banget, reregan competitive lan ing layang wektu.