EN

PG PCB dhuwur

Home » Products » PG PCB dhuwur

  • /img / rigid_printed_board_2_layer_rigid_printed_board_tg170_hasl_lf_2oz_copper_large_volume_order-18.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817122104_490.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817122111_952.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817122119_681.jpg
  • /upfile / 2018/08/22 / 20180822095030_608.jpg

kaku Papan dicithak, 2 lapisan Papan dicithak kaku. TG170, HASL LF, 2oz tembaga supaya volume gedhe

Minimal Order Quantity:

1 Piece

price:

Adhedhasar Gerber

Details Packaging:

Vacuum paket,20pcs / tas,kertas antarane Boards

delivery Wektu:

5 dina

Syarat-syarat pembayaran:

TT Transfer / paypal / Western Union / DDU

Kemampuan sumber:

10000

Panggonan Asal:

China

Jeneng merek:

WMDPCB

Panggil model:

2 lapisan FR4 TG170 Green

Certification:

ISO 9001

 

Koleksi:

2 lapisan kaku  Papan

Size Board:

92.71*20.32MM

Flammability:

V0

materi basa:

FR4 TG170

Liquid Photo-imaginable (LPI):

Green

proses perawatan lumahing:

HASL LF

aplikasi:

Komputer

Koleksi Material:

kaku

Material:

fiberglass Epoxy, FR4

Brand:

wmdpcb

lapisan:

2 lapisan

Papan kekandelan:

1.6mm

rampung Tembaga:

2OZ

Min.Line Jembar / Space:

0.2/0.2mm

Fitur Technical:

2 lapisan TG170 2oz

Minimal Size Lubuk:

0.2mm

Index nelusuri Comparative:

CTI 175V

Suhu kaca Transition:

Tg 170 ℃

Suhu Max Operation:

100℃

bosok suhu

Td 320

Papan naked, Papan Bare, single ukuran 92,71 * 20.32MM, kapal minangka Panel, 1.6mm - 2 ons - 2 lapisan - FR4 170Tg, Kinclong Solder ijo Nolak x 2, PUTIH Silkscreen x 2, HASL LF. UL ditandhani lan DITAMPA, count lapisan 2, IPC CLASS 2, Kabeh wadhuk soldermask kudu saiki.
fitur technical TG170 materi lan 2oz tembaga. prototipe siji cepet, sapisan dites, Produksi Volume dhuwur Ditampa. Kang utamané dipigunakaké kanggo komputer. nyebut pangiriman dening DHL, UPS, Fedex, TNT utawa cara kasebut transportasi, malah dening segara. produk kita sing digunakake dikenali dening kita pelanggan, Hubungi kita yen syarat.

Boards kita bisa digunakake kanggo komunikasi, aerospace, keamanan, IT, komputer, medical peralatan, militèr, daya elektronik lan Industri kontrol. Semiconductor.

produk kualitas top, layanan banget, reregan competitive lan ing layang wektu.