EN

PCB kaku Flex

Home » Products » PCB kaku Flex

  • /img / rigid_flex_board_with_black_coverlay_2_layer_enig_1oz_pcb_with_countersunk_high_precision_pcb-33.jpg
  • /upfile / 2018/08/16 / 20180816160222_617.jpg
  • /upfile / 2018/08/16 / 20180816160245_428.jpg
  • /upfile / 2018/08/16 / 20180816160301_434.jpg
  • /upfile / 2018/08/21 / 20180821172247_279.jpg

Kaku-Flex Papan karo coverlay ireng 2 lapisan ENIG 1oz PCB karo countersunk High Precision PCB

Minimal Order Quantity:

1 Piece

price:

Adhedhasar Gerber

Details Packaging:

Vacuum paket, 30pcs / tas

delivery Wektu:

5 dina

Syarat-syarat pembayaran:

TT Transfer / paypal / Western Union / DDU

Kemampuan sumber:

10000

Panggonan Asal:

China

Jeneng merek:

WMDPCB

Panggil model:

2 lapisan Papan kaku-flex

Certification:

ISO 9001

 

Koleksi:

Kaku Flex Circuit Papan

Size Board:

57*84MM

Flammability:

V0

materi basa:

tembaga

Coverlay:

Black

proses perawatan lumahing:

ENIG

aplikasi:

Komunikasi lan Industrial

Koleksi Material:

Kaku-Flex

Material:

Polymide FR4

Brand:

wmdpcb

lapisan:

2lapisan

Papan kekandelan:

0.15mm 1.5mm

rampung Tembaga:

1OZ

Min.Line Jembar / Space:

4/4mil   

Fitur Technical:

Kaku-Flex Papan karo coverlay ireng lan countersunk

Minimal Size Lubuk:

0.2mm

Kaku-Flex Papan,  Gunakake Polymide lan FR4 materi, 0.15mm polymide + 1.5mm FR4, Aplikasi coverlay ireng kanggo loro-lorone saka Papan liwat tembaga Bare, Silkscreen putih, permanen, Organic, non-konduktif ink. perawatan lumahing ENIG, ukuran unit: 57 * 84MM, kapal minangka Piece siji, Fitur technical Papan kaku-flex karo countersunk, ENIG, 1oz tembaga, coverlay ireng, ukuran min.hole :0.2MM. prototipe siji cepet, sapisan dites, Produksi Volume dhuwur Ditampa. Kang utamané dipigunakaké kanggo Komunikasi lan Industrial. layang Express dening DHL, UPS, Fedex, TNT utawa cara kasebut transportasi, malah dening segara. produk kita sing digunakake dikenali dening kita pelanggan, Hubungi kita yen syarat.

Boards kita bisa digunakake kanggo komunikasi, aerospace, keamanan, IT, komputer, medical peralatan, militèr, daya elektronik lan Industri kontrol. Semiconductor.

produk kualitas top, layanan banget, reregan competitive lan ing layang wektu.