EN

MOV PCB

Home » Products » MOV PCB

  • /img / rigid_board_pcb_standard_pcb_2_layer_1oz_fr4_tg135_hasl_lead_free_pcb_with_two_types.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817141110_635.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817141121_102.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817141133_505.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817141140_607.jpg

Kaku Papan PCB, Standard PCB 2 lapisan 1oz FR4 TG135 HASL mimpin PCB free karo rong jinis.

Minimal Order Quantity:

1 Piece

price:

Adhedhasar Gerber

Details Packaging:

Vacuum paket,10pcs / tas,kertas antarane Boards

delivery Wektu:

5 dina

Syarat-syarat pembayaran:

TT Transfer / paypal / Western Union / DDU

Kemampuan sumber:

10000

Panggonan Asal:

China

Jeneng merek:

WMDPCB

Panggil model:

2 Papan lapisan

Certification:

ISO 9001

 

Koleksi:

papan sirkuit kaku

Size Board:

173.99*234.95MM / 2up

Flammability:

V0

materi basa:

FR4 TG135

Liquid Photo-imaginable (LPI):

Green

proses perawatan lumahing:

LF HASL

aplikasi:

kontrol Industrial

Koleksi Material:

kaku

Material:

fiberglass Epoxy, FR4 TG135

Brand:

wmdpcb

lapisan:

2lapisan

Papan kekandelan:

1.6mm

rampung Tembaga:

1OZ

Min.Line Jembar / Space:

5/5mil   

Fitur Technical:

Papan Standard, 1oz

Minimal Size Lubuk:

0.25mm

Index nelusuri Comparative:

CTI 175V

Suhu kaca Transition:

Tg 135 ℃

Suhu Max Operation:

100℃

bosok suhu

Td 335

Papan Bare,  Papan standar, Nggunakake bahan laminate FR4 karo PG > 135°C lan td > 335°, Rampung kekandelan Papan iku dadi 0,062 ", Aplikasi photo Cairan imageable solder mask ijo kanggo loro-lorone saka Papan liwat tembaga Bare, ora ana Silkscreen, permanen, Organic, non-konduktif ink. perawatan lumahing LF HASL, ukuran unit: 173,99 * 234.95MM / 2up, kapal minangka panel 2up, Fitur technical Papan standar, 1oz, ukuran min.hole :0.25MM. prototipe siji cepet, sapisan dites, Produksi Volume dhuwur Ditampa. Kang utamané dipigunakaké kanggo medical peralatan. layang Express dening DHL, UPS, Fedex, TNT utawa cara kasebut transportasi, malah dening segara. produk kita sing digunakake dikenali dening kita pelanggan, Hubungi kita yen syarat.

Boards kita bisa digunakake kanggo komunikasi, aerospace, keamanan, IT, komputer, medical peralatan, militèr, daya elektronik lan Industri kontrol. Semiconductor.

produk kualitas top, layanan banget, reregan competitive lan ing layang wektu.