EN

PG PCB dhuwur

Home » Products » PG PCB dhuwur

  • /img / rigid_board_pcb_high_tg_pcb_2_layer_enig_1oz_fr4_tg170_medium_volumn_pcb-20.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817102459_490.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817102506_601.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817102512_501.jpg
  • /upfile / 2018/08/22 / 20180822091548_353.jpg

Kaku Papan PCB, PG PCB dhuwur 2 lapisan ENIG 1oz FR4 TG170 Sedheng volumn PCB.

Minimal Order Quantity:

1 Piece

price:

Adhedhasar Gerber

Details Packaging:

Vacuum paket,10pcs / tas,kertas antarane Boards

delivery Wektu:

5 dina

Syarat-syarat pembayaran:

TT Transfer / paypal / Western Union / DDU

Kemampuan sumber:

10000

Panggonan Asal:

China

Jeneng merek:

WMDPCB

Panggil model:

2 Papan lapisan

Certification:

ISO 9001

 

Koleksi:

papan sirkuit kaku

Size Board:

172.72*334MM / 5up

Flammability:

V0

materi basa:

FR4 TG170

Liquid Photo-imaginable (LPI):

ora ana

proses perawatan lumahing:

ENIG

aplikasi:

kontrol Industrial

Koleksi Material:

kaku

Material:

fiberglass Epoxy, FR4 TG170

Brand:

wmdpcb

lapisan:

2lapisan

Papan kekandelan:

1.6mm

rampung Tembaga:

1OZ

Min.Line Jembar / Space:

4/4mil   

Fitur Technical:

Papan dhuwur TGr, ENIG

Minimal Size Lubuk:

0.2mm

Index nelusuri Comparative:

CTI 175V

Suhu kaca Transition:

Tg 170 ℃

Suhu Max Operation:

100℃

bosok suhu

Td 335

Papan Bare,  Papan PG dhuwur, Nggunakake bahan laminate FR4 karo PG > 170°C lan td > 335°, Rampung kekandelan Papan iku dadi 0,062 ", Ora solder mask kanggo loro-lorone saka Papan liwat tembaga Bare, Silkscreen putih, permanen, Organic, non-konduktif ink. perawatan lumahing ENIG, ukuran unit: 172,72 * 334MM / 5UP, kapal minangka panel 5up, Fitur technical Papan PG dhuwur, ENIG, 1oz tembaga, ukuran min.hole :0.2MM. prototipe siji cepet, sapisan dites, Produksi Volume dhuwur Ditampa. Kang utamané dipigunakaké kanggo medical peralatan. layang Express dening DHL, UPS, Fedex, TNT utawa cara kasebut transportasi, malah dening segara. produk kita sing digunakake dikenali dening kita pelanggan, Hubungi kita yen syarat.

Boards kita bisa digunakake kanggo komunikasi, aerospace, keamanan, IT, komputer, medical peralatan, militèr, daya elektronik lan Industri kontrol. Semiconductor.

produk kualitas top, layanan banget, reregan competitive lan ing layang wektu.