EN

Heavy Tembaga PCB

Home » Products » Heavy Tembaga PCB

  • /img / rigid_board_pcb_6_layer_2oz_all_layers_lf_hasl_multilayer_pcb_black_soldermask_pcb_printed_circuit_board_pcb_rigid_printed_board_high_layer_pcb_board-14.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817092355_954.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817092402_195.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817092408_617.jpg
  • /upfile / 2018/08/22 / 20180822090023_678.jpg

Kaku Papan PCB, 6 lapisan 2oz kabeh lapisan, LF HASL, Multilayer PCB, Black soldermask PCB, papan sirkuit dicithak (PCB), kaku Papan dicithak, Papan PCB lapisan dhuwur.

Minimal Order Quantity:

1 Piece

price:

Adhedhasar Gerber

Details Packaging:

Vacuum paket,10pcs / tas,kertas antarane Boards

delivery Wektu:

7 dina

Syarat-syarat pembayaran:

TT Transfer / paypal / Western Union / DDU

Kemampuan sumber:

10000

Panggonan Asal:

China

Jeneng merek:

WMDPCB

Panggil model:

6 Papan lapisan

Certification:

ISO 9001

 

Koleksi:

papan sirkuit kaku

Size Board:

202.8*137.91MM

Flammability:

V0

materi basa:

FR4 TG135

Liquid Photo-imaginable (LPI):

Black

proses perawatan lumahing:

LF HASL

aplikasi:

kontrol Industrial

Koleksi Material:

kaku

Material:

fiberglass Epoxy, FR4 TG135

Brand:

wmdpcb

lapisan:

6lapisan

Papan kekandelan:

1.6mm

rampung Tembaga:

2OZ kabeh lapisan

Min.Line Jembar / Space:

8/8mil   

Fitur Technical:

Papan lapisan dhuwur, 2oz kabeh lapisan

Minimal Size Lubuk:

0.2mm

Index nelusuri Comparative:

CTI 175V

Suhu kaca Transition:

Tg 135 ℃

Suhu Max Operation:

100℃

bosok suhu

Td 335

Papan Bare,  Papan lapisan dhuwur, Nggunakake bahan laminate FR4 karo PG > 135°C lan td > 335°, Rampung kekandelan Papan iku dadi 0,062 ", Aplikasi ireng photo imageable solder mask Cairan kanggo loro-lorone saka Papan liwat tembaga Bare, Silkscreen putih, permanen, Organic, non-konduktif ink. perawatan lumahing LF HASL, ukuran unit: 202,8 * 137.91MM, kapal minangka panel 1up, Fitur technical Papan lapisan dhuwur, 2oz kabeh lapisan, ukuran min.hole :0.2MM. prototipe siji cepet, sapisan dites, Produksi Volume dhuwur Ditampa. Kang utamané dipigunakaké kanggo medical peralatan. layang Express dening DHL, UPS, Fedex, TNT utawa cara kasebut transportasi, malah dening segara. produk kita sing digunakake dikenali dening kita pelanggan, Hubungi kita yen syarat.

Boards kita bisa digunakake kanggo komunikasi, aerospace, keamanan, IT, komputer, medical peralatan, militèr, daya elektronik lan Industri kontrol. Semiconductor.

produk kualitas top, layanan banget, reregan competitive lan ing layang wektu.