EN

Gold Finger PCB

Home » Products » Gold Finger PCB

  • /img / rigid_2_layer_board_with_yellow_silkscreen_enig_2u_and_gold_fingers_30u_pcb_gerber_or_odb ___ ipc_class_ii_standard_fr4_tg150_material.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817090556_482.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817090603_350.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817090610_729.jpg
  • /upfile / 2018/08/22 / 20180822085620_800.jpg

kaku 2 Papan lapisan karo Silkscreen kuning ENIG 2u "lan driji Gold 30U" PCB Gerber utawa materi ODB IPC kelas II Standard FR4 TG150

Minimal Order Quantity:

1 PCS

price:

Adhedhasar Gerber

Details Packaging:

Vacuum paket,20pcs / tas

delivery Wektu:

5 dina

Syarat-syarat pembayaran:

TT Transfer / paypal / Western Union / DDU

Kemampuan sumber:

10000+

Panggonan Asal:

China

Jeneng merek:

WMDPCB

Panggil model:

2 lapisan Papan kaku

Certification:

ISO 9001

 

Koleksi:

2lapisan papan sirkuit kaku

Size Board:

104.37*160.85mm / 1up

Flammability:

V0

materi basa:

FR4 TG150

Liquid Photo-imaginable (LPI):

Green

proses perawatan lumahing:

ENIG 2u " + Gold driji 30U”

aplikasi:

aplikasi Ngarep

Koleksi Material:

kaku

Material:

fiberglass Epoxy, FR4

Brand:

wmdpcb

lapisan:

2lapisan

Papan kekandelan:

1.6mm

rampung Tembaga:

1OZ

Min.Line Jembar / Space:

NA  

Fitur Technical:

legenda kuning, ENIG 2u "driji Gold 30U”

Minimal Size Lubuk:

NA

Index nelusuri Comparative:

CTI 175V

Suhu kaca Transition:

Tg 150 ℃

Suhu Max Operation:

100℃

bosok suhu

Td 335

2 Lapisan PCB karo legenda kuning Prototype PCB Fitur punika  Gold finger 30U” lan  Tèks kuning, Perawatan lumahing punika ENIG 2u&rdqGold driji 30Uer 30U” , Rampung tembaga 1oz, Kekandelan punika 1.6mm, Material iki FR4 FR150. Ngembangaken PCB Prototype nawakake cepet, pilihan biaya-efektif kanggo njupuk desain saka konsep kanggo produksi, nalika minimalake sawetara saka risiko gadhah layanan PCB Standard. Minangka Produsèn PCB anjog kualitas kaku, Kaku-Flex, lan PCBs Multilayer, kita setya nyediakake kita pelanggan paling majeng dicithak Circuit Boards, kualitas lan support engineering kasedhiya

Boards kita bisa digunakake kanggo komunikasi, aerospace, keamanan, IT, komputer, medical peralatan, militèr, daya elektronik lan Industri kontrol. Semiconductor.

produk kualitas top, layanan banget, reregan competitive lan ing layang wektu.