EN

PCB prasaja

Home » Products » PCB prasaja

  • /img / printed_wiring_boardpwb_rigid_printed_board_2_layers_standard_pcb_fr4_tg150_pcb_2oz.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817132540_145.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817132548_340.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817132556_767.jpg

Papan wiring dicithak(PWB), kaku Papan dicithak, 2-lapisan Standard PCB FR4 Tg150 PCB 2oz.

Minimal Order Quantity:

1 Piece

price:

Adhedhasar Gerber

Details Packaging:

Vacuum paket,20pcs / tas,kertas antarane Boards

delivery Wektu:

5 dina

Syarat-syarat pembayaran:

TT Transfer / paypal / Western Union / DDU

Kemampuan sumber:

10000

Panggonan Asal:

China

Jeneng merek:

WMDPCB

Panggil model:

2 lapisan Papan kaku

Certification:

ISO 9001

 

Koleksi:

2 lapisan

Size Board:

120*130MM / 2pcs

Flammability:

V0

materi basa:

FR4

Liquid Photo-imaginable (LPI):

Red

proses perawatan lumahing:

ENIG 2u”

aplikasi:

dolanan

Koleksi Material:

kaku

Material:

fiberglass Epoxy, FR4

Brand:

wmdpcb

lapisan:

2lapisan

Papan kekandelan:

1.6mm

rampung Tembaga:

2OZ

Min.Line Jembar / Space:

8/8mil   

Fitur Technical:

Big area Allah PCB

Minimal Size Lubuk:

NA

Index nelusuri Comparative:

CTI 175V

Suhu kaca Transition:

Tg 150 ℃

Suhu Max Operation:

100℃

bosok suhu

Td 335

Papan naked, Papan Bare,  Kekandelan punika 1.6mm ± 10%,  Rampung kekandelan Papan iku dadi 0,062 ", Base Material punika FR4, Tg150, 2 lapisan Standard PCB, Rampung tembaga 2oz, Aplikasi abang photo imageable solder mask Cairan kanggo loro-lorone saka Papan liwat tembaga Bare, Silkscreen putih, perawatan lumahing iku kecemplung 2u emas ",  Fitur technical wilayah emas ageng. Dileksanakake operasi ing format data – Gerber, RS-274-X, DXF, PDF, HPGL, ODB, file data, file pengeboran NC.  We kudu layanan Fast-Aktifake saka prototipe lan volume PCBs ing rega banget competitive. Pelanggan kita saka Asia . UK , USA . Mexico . Israel, German,Rusia . Iran . Swiss.. Kabeh sing gawe marem karo kualitas lan layanan kita . IPC Class: kelas II & Kelas III karo rega unggul.

Boards kita bisa digunakake kanggo komunikasi, aerospace, keamanan, IT, komputer, medical peralatan, militèr, daya elektronik lan Industri kontrol. Semiconductor.

produk kualitas top, layanan banget, reregan competitive lan ing layang wektu.