EN

Multilayer PCB

Home » Products » Multilayer PCB

  • /img / printed_circuitprinted_wiring_printed_board_printed_circuit_board_pcb_printed_wiring_boardpwb_rigid_printed_board_hybrid_high_board__high_layer_board_eight_layer_board-20.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817112640_247.jpg
  • /upfile / 2018/08/18 / 20180818101253_218.jpg
  • /upfile / 2018/08/22 / 20180822093724_188.jpg

sirkuit dicithak,wiring dicithak, Papan dicithak, papan sirkuit dicithak (PCB), Papan wiring dicithak(PWB), kaku Papan dicithak, Sato Papan dhuwur, Papan lapisan dhuwur. Papan wolung lapisan.

Minimal Order Quantity:

1 Piece

price:

Adhedhasar Gerber

Details Packaging:

Vacuum paket,20pcs / tas,kertas antarane Boards

delivery Wektu:

8 dina

Syarat-syarat pembayaran:

TT Transfer / paypal / Western Union / DDU

Kemampuan sumber:

10000

Panggonan Asal:

China

Jeneng merek:

WMDPCB

Panggil model:

Wolung lapisan Rogers5880 FR4

Certification:

ISO 9001

 

Koleksi:

Kaku Wolung lapisan Sato laminate PCB

Size Board:

72*50mm

Flammability:

V0

materi basa:

Rogers5880 S1000-2

Liquid Photo-imaginable (LPI):

ijo sensitif

proses perawatan lumahing:

kecemplung emas 2U”

aplikasi:

bMS

Koleksi Material:

kaku

Material:

Rogers FR4

Brand:

wmdpcb

lapisan:

wolung lapisan

Papan kekandelan:

2.2mm

rampung Tembaga:

njero 1 OZ, njaba 1.5 OZ

Min.Line Jembar / Space:

10/10mil

Fitur Technical:

Sato laminate

Minimal Size Lubuk:

0.15mm

Index nelusuri Comparative:

CTI 175V

Suhu kaca Transition:

Tg 170 ℃

Suhu Max Operation:

100℃

bosok suhu

Td 320

 

Papan naked, Papan Bare, Sato Papan dhuwur, kaku wolung lapisan dicithak Papan, count lapisan 8, IPC CLASS 3,  ijo sensitif, nggunakake piring S1000-2 Rogers5880 FR4 pipis produksi laminated, Rogers5880 iku piring keramik larang banget; kang L1-L2-L3-L4 materi Rogers5880; desain bolongan wuta lan disarèkaké, L1-L2 L1-L4, L5-L8, wuta, wuta L3 L4-;  proses Isi resin; metal pinggiran plate bungkusan. kekandelan cu: lapisan utama 1 lapisan njaba OZ 1.5 OZ,
 2.2kekandelan Papan mm, karakteristik punika 8 lapisan karo Rogers5880 S1000-2 . prototipe siji cepet, sapisan dites, Produksi Volume dhuwur Ditampa. Customer utamané nggunakake aplikasi iku kanggo BMS. nyebut pangiriman dening DHL, UPS, Fedex, TNT utawa cara kasebut transportasi, malah dening segara. produk kita sing digunakake dikenali dening kita pelanggan, Hubungi kita yen syarat.

Boards kita bisa digunakake kanggo komunikasi, aerospace, keamanan, IT, komputer, medical peralatan, militèr, daya elektronik lan Industri kontrol. Semiconductor.

produk kualitas top, layanan banget, reregan competitive lan ing layang wektu.