EN

PG PCB dhuwur

Home » Products » PG PCB dhuwur

  • /img / printed_circuit_printed_wiring_printed_board_printed_circuit_board_pcb_printed_wiring_boardpwb_rigid_printed_board_rigid_2_layer_printed_board_2_layer_tg180_enig_2oz_small_to_medium_volu-61.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817121324_706.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817121331_451.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817121338_146.jpg
  • /upfile / 2018/08/22 / 20180822094914_461.jpg

sirkuit dicithak, wiring dicithak, Papan dicithak, papan sirkuit dicithak (PCB), Papan wiring dicithak(PWB), kaku Papan dicithak, kaku 2 lapisan dicithak Papan. 2 lapisan, TG180, ENIG, 2oz volu cilik-kanggo-medium

Minimal Order Quantity:

1 Piece

price:

Adhedhasar Gerber

Details Packaging:

Vacuum paket,20pcs / tas,kertas antarane Boards

delivery Wektu:

5 dina

Syarat-syarat pembayaran:

TT Transfer / paypal / Western Union / DDU

Kemampuan sumber:

10000

Panggonan Asal:

China

Jeneng merek:

WMDPCB

Panggil model:

2 lapisan FR4 TG180 Green

Certification:

ISO 9001

 

Koleksi:

2 lapisan Papan kaku

Size Board:

177.8*76.2MM

Flammability:

V0

materi basa:

FR4 TG80

Liquid Photo-imaginable (LPI):

Green

proses perawatan lumahing:

ENIG

aplikasi:

Komputer

Koleksi Material:

kaku

Material:

fiberglass Epoxy, FR4

Brand:

wmdpcb

lapisan:

2 lapisan

Papan kekandelan:

1.6mm

rampung Tembaga:

2OZ

Min.Line Jembar / Space:

0.2/0.2mm

Fitur Technical:

2 lapisan Papan TG180

Minimal Size Lubuk:

0.2mm

Index nelusuri Comparative:

CTI 175V

Suhu kaca Transition:

Tg 180 ℃

Suhu Max Operation:

100℃

bosok suhu

Td 320

Papan naked, Papan Bare, single ukuran 177,8 * 76.2MM, kapal minangka siji, 1.6mm - 2 ons - 2 lapisan - FR4 180Tg, Kinclong Solder ijo Nolak x 2, PUTIH Silkscreen x 2, ENIG Rampung. UL ditandhani lan DITAMPA, count lapisan 2, IPC CLASS 2, Kabeh wadhuk soldermask kudu saiki.
fitur technical materi Tg dhuwur lan perawatan ENIG. prototipe siji cepet, sapisan dites, Produksi Volume dhuwur Ditampa. Kang utamané dipigunakaké kanggo komputer. nyebut pangiriman dening DHL, UPS, Fedex, TNT utawa cara kasebut transportasi, malah dening segara. produk kita sing digunakake dikenali dening kita pelanggan, Hubungi kita yen syarat.

Boards kita bisa digunakake kanggo komunikasi, aerospace, keamanan, IT, komputer, medical peralatan, militèr, daya elektronik lan Industri kontrol. Semiconductor.

produk kualitas top, layanan banget, reregan competitive lan ing layang wektu.