EN

Multilayer PCB

Home » Products » Multilayer PCB

  • /img / printed_circuit_printed_wiring_printed_board_printed_circuit_board_pcb_printed_wiring_boardpwb_rigid_printed_board_6_layer_15_kinds_of_boards_the_purple_solder_panel_together-45.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817131916_754.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817131924_874.jpg
  • /upfile / 2018/08/22 / 20180822095756_659.jpg

sirkuit dicithak, wiring dicithak, Papan dicithak, papan sirkuit dicithak (PCB), Papan wiring dicithak(PWB), kaku Papan dicithak, 6 lapisan, 15 jinis Boards, solder kain. panel bebarengan.

Minimal Order Quantity:

1 Piece

price:

Adhedhasar Gerber

Details Packaging:

Vacuum paket,20pcs / tas,kertas antarane Boards

delivery Wektu:

8 dina

Syarat-syarat pembayaran:

TT Transfer / paypal / Western Union / DDU

Kemampuan sumber:

10000

Panggonan Asal:

China

Jeneng merek:

WMDPCB

Panggil model:

6 lapisan panel akeh jinis bebarengan

Certification:

ISO 9001

 

Koleksi:

6 lapisan akeh kode

Size Board:

280*320mm

Flammability:

V0

materi basa:

FR4

Liquid Photo-imaginable (LPI):

Purple

proses perawatan lumahing:

ENIG

aplikasi:

listrik perabot

Koleksi Material:

kaku

Material:

fiberglass Epoxy, FR4

Brand:

wmdpcb

lapisan:

6lapisan

Papan kekandelan:

1.6mm

rampung Tembaga:

1OZ kabeh lapisan

Min.Line Jembar / Space:

6/6mil   

Fitur Technical:

panel Big nolak kain

Minimal Size Lubuk:

0.25mm

Index nelusuri Comparative:

CTI 175V

Suhu kaca Transition:

Tg 140 ℃

Suhu Max Operation:

100℃

bosok suhu

Td 320

 

Papan naked, Papan Bare, siji ukuran panel amba 280 * 320mm, kapal minangka panel, laminate kekandelan 1.6mm - tembaga utama / njaba 35 microns, sawetara lapisan tembaga 6, UL ditandhani lan DITAMPA, nerbitaké standar kelas IPC-A-600 2, ana akeh jinis panel kode bebarengan, supaya saben kode sing arep apik. Sampeyan perlu sawetara wektu kanggo rout saben metu individu. Bisa nyimpen biaya kanggo customer kanggo panel minangka Papan amba. Fitur technical Papan Multilayer, Saben wis wangun dhewe, lan kain ora werna soldermask standar. prototipe siji cepet, sapisan dites, Produksi Volume dhuwur Ditampa. Kang utamané dipigunakaké kanggo listrik perabot. layang Express dening DHL, UPS, Fedex, TNT utawa cara kasebut transportasi, malah dening segara. produk kita sing digunakake dikenali dening kita pelanggan, Hubungi kita yen syarat.

Boards kita bisa digunakake kanggo komunikasi, aerospace, keamanan, IT, komputer, medical peralatan, militèr, daya elektronik lan Industri kontrol. Semiconductor.

produk kualitas top, layanan banget, reregan competitive lan ing layang wektu.