EN

Khusus Technique PCB

Home » Products » Khusus Technique PCB

  • /img / pcb_black_material_custom_pcb_2_layer_hasl_quick_turn_manufacturer-30.jpg
  • /upfile / 2018/08/15 / 20180815170056_575.jpg
  • /upfile / 2018/08/18 / 20180818104947_505.jpg
  • /upfile / 2018/08/21 / 20180821162130_504.jpg

PCB PCB Black Material Custom 2 lapisan HASL cepet Produsèn siji

Minimal Order Quantity:

1 PCS

price:

Adhedhasar Gerber

Details Packaging:

Vacuum paket,20pnl / tas

delivery Wektu:

5 dina

Syarat-syarat pembayaran:

TT Transfer / paypal / Western Union / DDU

Kemampuan sumber:

10000

Panggonan Asal:

China

Jeneng merek:

WMDPCB

Panggil model:

2 lapisan Papan kaku

Certification:

ISO 9001

 

Koleksi:

2 lapisan

Size Board:

150*100mm / 1up

Flammability:

V0

materi basa:

FR4 TG135

Liquid Photo-imaginable (LPI):

kuning

proses perawatan lumahing:

HASL

aplikasi:

dolanan elektronik

Koleksi Material:

kaku

Material:

fiberglass Epoxy, FR4

Brand:

wmdpcb

lapisan:

2lapisan

Papan kekandelan:

1.6mm

rampung Tembaga:

1OZ

Min.Line Jembar / Space:

8/8mil   

Fitur Technical:

2Lapisan materi Black

Minimal Size Lubuk:

0.3mm

Index nelusuri Comparative:

CTI 175V

Suhu kaca Transition:

Tg 135 ℃

Suhu Max Operation:

100℃

bosok suhu

Td 335

 

 2 lapisan Standard PCB, materi ireng, Lumahing Perawatan iku HASL, Tembaga kekandelan punika 35UM, soldermask kuning, Silkscreen putih, Kekandelan punika 1.6mm±10%mm. Sawise sampeyan duwe desain sirkuit Papan siap iku wektu kanggo PCB prototype panggung. Stamping punika tataran wigati ing pembangunan proyek digunakake kanggo mbuktekaken fungsi sirkuit. Apa sing wis digawe ing gampang desain PCB utawa salah siji sing paling Komplek, ngelajengaken produksi tanpa arep liwat lengkap PCB prototype tataran punika ngemis kanggo alangan. A akèh njiwet (utawa mbenerake) bisa Applied dening ngowahi dhisikan PCB prototype nanging kanggo owah-owahan liyane utama lan kahanan tartamtu iku uga apik kanggo mungPCB prototipe;PCB prototype panggung nganti rampung wareg sing produksi massa saka Unit cocog karo specifications seng di pengeni kamungkinan, supaya rancangan penting banget, WMD bakal nuduhake  sampeyan piring nyata sing bisa mbuktekaken.

Boards kita bisa digunakake kanggo komunikasi, aerospace, keamanan, IT, komputer, medical peralatan, militèr, daya elektronik lan Industri kontrol. Semiconductor.

produk kualitas top, layanan banget, reregan competitive lan ing layang wektu.