EN

MOV PCB

Home » Products » MOV PCB

  • /img / 11oz_pcb_fr4_tg135_prototype_pcb_hasl_lf_yellow_silkscreen_vacuum_packed_bag.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817143313_935.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817143341_440.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817143348_299.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817143355_967.jpg

1oz PCB FR4 Tg135 Prototype PCB HASL LF Kuning Silkscreen Vacuum-dikempalken tas

Minimal Order Quantity:

1 PCS

price:

Adhedhasar Gerber

Details Packaging:

Vacuum paket,20pnl / tas

delivery Wektu:

5 dina

Syarat-syarat pembayaran:

TT Transfer / paypal / Western Union / DDU

Kemampuan sumber:

10000+

Panggonan Asal:

China

Jeneng merek:

WMDPCB

Panggil model:

2 lapisan Papan kaku

Certification:

ISO 9001

 

Koleksi:

2lapisan

Size Board:

99*80mm / 1up

Flammability:

V0

materi basa:

FR4 TG135

Liquid Photo-imaginable (LPI):

ijo

proses perawatan lumahing:

HASL LF

aplikasi:

daya Penyetor

Koleksi Material:

kaku

Material:

fiberglass Epoxy, FR4

Brand:

wmdpcb

lapisan:

2lapisan

Papan kekandelan:

1.6mm

rampung Tembaga:

1OZ

Min.Line Jembar / Space:

NA  

Fitur Technical:

2Lapisan Silkscreen Kuning

Minimal Size Lubuk:

NA

Index nelusuri Comparative:

CTI 175V

Suhu kaca Transition:

Tg 135 ℃

Suhu Max Operation:

100℃

bosok suhu

Td 335

2 Lapisan Prototype PCB, Material iki FR4, Tg135, Kekandelan punika 1.6mm±10%mm, Tembaga kekandelan punika 1oz, Perawatan lumahing punika HASL LF, Fitur punika Silkscreen Kuning. Aplikasi iku Toy Cilik baterei Box. dina iki, pindho sisi Circuit Boards dicithak jinis sing paling populer saka PCB ing industri. Padha gapura kanggo aplikasi teknologi luwih. Keuntungan saka nggunakake Boards pindho sisi sing tambah Kapadhetan sirkuit lan ukuran Papan suda. Padha sing digunakake digunakake ing aplikasi, kayata: kontrol Industrial, daya Penyetor, sistem lalu lintas, Perkakas, dashboards automotive lan akeh liyane.

Boards kita bisa digunakake kanggo komunikasi, aerospace, keamanan, IT, komputer, medical peralatan, militèr, daya elektronik lan Industri kontrol. Semiconductor.

produk kualitas top, layanan banget, reregan competitive lan ing layang wektu.