EN

Multilayer PCB

Home » Products » Multilayer PCB

  • /img / multilayer_pcb_rigid_8_layers_printed_board_8_layers_pcb_with_kapton_tape__fr4_tg150_enig_2u_pcb_high_precision_pcb_manufacturing_in_shenzhen-81.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817135448_299.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817135502_450.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817135509_279.jpg
  • /upfile / 2018/08/21 / 20180821154834_797.jpg

Multilayer PCB, kaku 8 lapisan dicithak Papan. 8 lapisan PCB karo tape Kapton , FR4 TG150 ENIG 2u "PCB High tliti PCB Manufacturing in Shenzhen

Minimal Order Quantity:

1 Piece

price:

Adhedhasar Gerber

Details Packaging:

Vacuum paket, 10pnl / tas,kertas antarane Boards

delivery Wektu:

7 dina

Syarat-syarat pembayaran:

TT Transfer / paypal / Western Union / DDU

Kemampuan sumber:

10000

 

Panggonan Asal:

China

Jeneng merek:

WMDPCB

Panggil model:

8 lapisan FR4 TG150 Green

Certification:

ISO 9001

 

Koleksi:

8 Papan Multilayer lapisan

Size Board:

ukuran Sigle: 145*185MM

Flammability:

V0

materi basa:

FR4 TG150

Liquid Photo-imaginable (LPI):

Green

proses perawatan lumahing:

ENIG 2u”

aplikasi:

mesin Medical

Koleksi Material:

kaku

Material:

fiberglass Epoxy, FR4  TG150

Brand:

wmdpcb

lapisan:

8 lapisan

Papan kekandelan:

1.5mm

rampung Tembaga:

1/1/1/1/1/1/1/1OZ

Min.Line Jembar / Space:

0.2/0.2mm

Fitur Technical:

8 lapisan karo tape Kapton

Minimal Size Lubuk:

0.2mm

Index nelusuri Comparative:

CTI 175V

Suhu kaca Transition:

Tg 150 ℃

Suhu Max Operation:

100℃

bosok suhu

Td 320

 

Papan naked, Papan Bare, ukuran panel 97 * 174.8MM / 3up, kapal minangka Panel, 1.5mm - 1 ons - 8 lapisan - FR4 150Tg, Kinclong Solder ijo Nolak x 2, No Katrangan, ENIG 2u ". UL ditandhani lan DITAMPA, count lapisan 8, IPC CLASS 2, Kabeh wadhuk soldermask kudu saiki.
fitur technical Papan Multilayer karo tape kapton lan ENIG 2u ". prototipe siji cepet, sapisan dites, Produksi Volume dhuwur Ditampa. Kang utamané dipigunakaké kanggo komputer. nyebut pangiriman dening DHL, UPS, Fedex, TNT utawa cara kasebut transportasi, malah dening segara. produk kita sing digunakake dikenali dening kita pelanggan, Hubungi kita yen syarat.

Boards kita bisa digunakake kanggo komunikasi, aerospace, keamanan, IT, komputer, medical peralatan, militèr, daya elektronik lan Industri kontrol. Semiconductor.

produk kualitas top, layanan banget, reregan competitive lan ing layang wektu.