EN

Multilayer PCB

Home » Products » Multilayer PCB

  • /img / multilayer_pcb__rigid_8_layer_printed_board_8_layer_tg170_enig_2u_matte_green_mask_15mm_thick_humidity_indicator-91.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817142650_826.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817142659_332.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817142707_803.jpg
  • /upfile / 2018/08/21 / 20180821150304_273.jpg

Multilayer PCB, kaku 8 lapisan dicithak Papan. 8 lapisan, TG170, ENIG 2u "Matte topeng ijo, 1.5mm nglukis, Indikator asor,

Minimal Order Quantity:

1 Piece

price:

Adhedhasar Gerber

Details Packaging:

Vacuum paket,10panel / tas,kertas antarane Boards

delivery Wektu:

7 dina

Syarat-syarat pembayaran:

TT Transfer / paypal / Western Union / DDU

Kemampuan sumber:

10000

Panggonan Asal:

China

Jeneng merek:

WMDPCB

Panggil model:

8 lapisan FR4 TG170 Green

Certification:

ISO 9001

 

Koleksi:

8 Papan Multilayer lapisan

Size Board:

294.8*184MM / 3up

Flammability:

V0

materi basa:

FR4 TG170

Liquid Photo-imaginable (LPI):

matte Green

proses perawatan lumahing:

ENIG 2u”

aplikasi:

Komputer

Koleksi Material:

kaku

Material:

fiberglass Epoxy, FR4

Brand:

wmdpcb

lapisan:

8 lapisan

Papan kekandelan:

1.5mm

rampung Tembaga:

1/1/1/1/1/1/1/1OZ

Min.Line Jembar / Space:

0.2/0.2mm

Fitur Technical:

lapisan dhuwur karo 8 lapisan

Minimal Size Lubuk:

0.2mm

Index nelusuri Comparative:

CTI 175V

Suhu kaca Transition:

Tg 170 ℃

Suhu Max Operation:

100℃

bosok suhu

Td 320

 

Multilayer Papan PCB, Papan gundhul karo dhuwur tliti, ukuran Papan 294,8 * 184MM / 3up, kapal minangka panel, 1.5mm - 1 lapisan ons al- 8 lapisan - FR4 TG170, Matte Solder ijo Nolak x 2, ora ana Silkscreen, perawatan lumahing punika ENIG 2u ". UL ditandhani lan DITAMPA, count lapisan 8, IPC CLASS 2, Kabeh wadhuk soldermask kudu saiki.
fitur technical Papan Multilayer karo sawetara kangelan. prototipe siji cepet, sapisan dites, Produksi Volume dhuwur Ditampa. Kang utamané dipigunakaké kanggo komputer. nyebut pangiriman dening DHL, UPS, Fedex, TNT utawa cara kasebut transportasi, malah dening segara. produk kita sing digunakake dikenali dening kita pelanggan, Hubungi kita yen syarat.

Boards kita bisa digunakake kanggo komunikasi, aerospace, keamanan, IT, komputer, medical peralatan, militèr, daya elektronik lan Industri kontrol. Semiconductor.

produk kualitas top, layanan banget, reregan competitive lan ing layang wektu.