EN

Fast Prototype PCB

Home » Products » Fast Prototype PCB

  • /img / multilayer_4layer_rigid_pcbs_fr_4_hasl_lf_standard-87.jpg
  • /upfile / 2018/08/15 / 20180815213914_668.jpg
  • /upfile / 2018/08/15 / 20180815214009_608.jpg
  • /upfile / 2018/08/15 / 20180815214026_415.jpg
  • /upfile / 2018/08/21 / 20180821162656_702.jpg

Multilayer 4layer PCBs kaku FR-4 HASL LF standar

Minimal Order Quantity:

1 PCS

price:

Adhedhasar Gerber

Details Packaging:

Vacuum paket,20pnl / tas

delivery Wektu:

6 dina

Syarat-syarat pembayaran:

TT Transfer / paypal / Western Union / DDU

Kemampuan sumber:

10000+

Panggonan Asal:

China

Jeneng merek:

WMDPCB

Panggil model:

4 lapisan Papan kaku

Certification:

ISO 9001

 

Koleksi:

4 lapisan

Size Board:

251.46*185.42mm

Flammability:

V0

materi basa:

FR4 TG135

Liquid Photo-imaginable (LPI):

ijo

proses perawatan lumahing:

HASL LF

aplikasi:

elektronik konsumen

Koleksi Material:

kaku

Material:

fiberglass Epoxy, FR4

Brand:

wmdpcb

lapisan:

4lapisan

Papan kekandelan:

1.6mm

rampung Tembaga:

1/1/1/1OZ

Min.Line Jembar / Space:

NA 

Fitur Technical:

4Lapisan HASL LF Board

Minimal Size Lubuk:

NA

Index nelusuri Comparative:

CTI 175V

Suhu kaca Transition:

Tg 135 ℃

Suhu Max Operation:

100℃

bosok suhu

Td 335

 

4 Lapisan PCB Standard, 1.6kekandelan Papan mm, Tembaga kekandelan 35UM, soldermask Green, Silkscreen putih, Lumahing perawatan HASL LF, Multi Lapisan PCB duwe liyane lapisan saka pindho sisih PCB, wis akeh sirkuit lapisan antarane Top sisih lan sisih ngisor saka PCB lan uga saben lapisan bisa nyambung karo liwat PTH (Dilapisi Liwat Lubuk), jinis iki luwih rumit tinimbang pindho sisih PCB.  0.2MM, 0.4mm, 0.6mm, 0.8mm, 1.0mm, 1.2mm, 1.6mm, 2.0mm, 2.4mm, 2.8MM,3.0MM, 3.2MM.  Hubungi kita yen sampeyan perlu sembarang kekandelan Papan.

Boards kita bisa digunakake kanggo komunikasi, aerospace, keamanan, IT, komputer, peralatan medical, militèr, elektronik daya lan kontrol industri. Semiconductor.


produk kualitas top, layanan banget, reregan competitive lan ing layang wektu.