EN

Multilayer PCB

Home » Products » Multilayer PCB

  • /img / multilayer_8layer_impedance_control_immersion_gold_pcb_supplier-78.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817143945_640.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817143955_293.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817144003_310.jpg
  • /upfile / 2018/08/21 / 20180821145817_952.jpg

Multilayer 8layer impedansi Control Immersion Gold PCB Supplier

Minimal Order Quantity:

1 PCS

price:

Adhedhasar Gerber

Details Packaging:

Vacuum paket,20pnl / tas

delivery Wektu:

7 dina

Syarat-syarat pembayaran:

TT Transfer / paypal / Western Union / DDU

Kemampuan sumber:

10000+

Panggonan Asal:

China

Jeneng merek:

WMDPCB

Panggil model:

8lapisan Papan kaku

Certification:

ISO 9001

 

Koleksi:

8lapisan

Size Board:

416*100mm / 1pcs

Flammability:

V0

materi basa:

FR4 TG150

Liquid Photo-imaginable (LPI):

Black

proses perawatan lumahing:

ENIG 2u”

aplikasi:

Electronics Audio

Koleksi Material:

kaku

Material:

fiberglass Epoxy, FR4

Brand:

WMDPCB

lapisan:

8lapisan

Papan kekandelan:

1.6mm

rampung Tembaga:

1OZ kabeh lapisan

Min.Line Jembar / Space:

NA  

Fitur Technical:

8Lapisan impedansi kontrol

Minimal Size Lubuk:

NA

Index nelusuri Comparative:

CTI 175V

Suhu kaca Transition:

Tg 150 ℃

Suhu Max Operation:

100℃

bosok suhu

Td 335

8lapisan TG150, Perawatan lumahing punika ENIG 2u” Rampung tembaga 1/1/1/1/1/1/1 / 1oz, Kekandelan punika 1.6mm±10% , Material iki FR4, Tg150. Fitur punika dhuwur lapisan Wolung lapisan Papan karo impedansi kontrol.  Kontrol impedansi punika pangopènan toleransi kasebut ing impedansi karakteristik saka baris Interconnect (baris transmisi) nyambungake piranti beda ing Circuit. Kontrol impedansi asring digunakake kanggo dhuwur-kacepetan sirkuit analog digital utawa dhuwur-frekuensi. Various industri kalebu Microwave-RF Telekomunikasi, lan testing DUT Chip. WMD'S Multi-lapisan Boards Produksi , tansah miturut standar saben IPC kelas III lan karo testing dhuwur linuwih.

Boards kita bisa digunakake kanggo komunikasi, aerospace, keamanan, IT, komputer, medical peralatan, militèr, daya elektronik lan Industri kontrol. Semiconductor.

produk kualitas top, layanan banget, reregan competitive lan ing layang wektu.