EN

Metal PCB Based(IMS)

Home » Products » Metal PCB Based(IMS)

  • /img / monolayer_aluminum_pcb_1_layer_pcb_aluminum_base_hasl_lf_black_ink_white_legend-29.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817134234_239.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817134240_667.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817134246_509.jpg
  • /upfile / 2018/08/22 / 20180822100759_400.jpg

Monolayer Aluminium PCB 1 Lapisan PCB Aluminium Base HASL LF Black ink Putih legenda

Minimal Order Quantity:

1 PCS

price:

Adhedhasar Gerber

Details Packaging:

Vacuum paket,20pnl / tas

delivery Wektu:

5 dina

Syarat-syarat pembayaran:

TT Transfer / paypal / Western Union / DDU

Kemampuan sumber:

10000+

Panggonan Asal:

China

Jeneng merek:

WMDPCB

Panggil model:

1 lapisan Aluminium adhedhasar

Certification:

ISO 9001

 

Koleksi:

1 lapisan

Size Board:

150*150mm / 25pcs

Flammability:

V0

materi basa:

aluminium

Liquid Photo-imaginable (LPI):

Black

proses perawatan lumahing:

HASL LF

aplikasi:

peralatan Power

Koleksi Material:

kaku

Material:

aluminium landasan

Brand:

wmdpcb

lapisan:

1lapisan

Papan kekandelan:

1.6mm

rampung Tembaga:

1OZ

Min.Line Jembar / Space:

NA

Fitur Technical:

1Lapisan Standard Aluminium

Minimal Size Lubuk:

NA

doyo dielektrik:

1.0 W / Mk

1 Lapisan Aluminium PCB Papan Bare, Material iki Aluminium Base. 1.6mm±0.1mm Papan kekandelan. Termal doyo punika 1.0W. Perawatan lumahing HASL LF. WMD Mrodhuksi PCBs adhedhasar beda jenis aluminium, Prototype Manufaktur wiwit saka 1WDS, seri cilik diwiwiti saka 3WDS, lan seri Ageng punika 5WDS, termal doyo  1.0, 2.0, 3.0 W / MK, Prepreg thicknesses 75,100,125,150 um, V-cut, CNC nuntun utawa combibnation saka loro. werna Solder topeng ijo, ireng utawa putih, lan biasane putih kasedhiya kanggo aplikasi LED.

Boards kita bisa digunakake kanggo komunikasi, aerospace, keamanan, IT, komputer, medical peralatan, militèr, daya elektronik lan Industri kontrol. Semiconductor.

produk kualitas top, layanan banget, reregan competitive lan ing layang wektu.