EN

Metal PCB Based(IMS)

Home » Products » Metal PCB Based(IMS)

  • /img / monolayer_aluminum_based_1ayer_standard_alu_board_white_ink_pcb_heatsinks-10.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817140953_134.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817141000_475.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817141006_808.jpg
  • /upfile / 2018/08/21 / 20180821150729_259.jpg

Papan Monolayer Aluminium Based 1ayer Standard Alu Putih Ink PCB Heatsinks

Minimal Order Quantity:

1 PCS

price:

Adhedhasar Gerber

Details Packaging:

Vacuum paket,20pnl / tas

delivery Wektu:

5 dina

Syarat-syarat pembayaran:

TT Transfer / paypal / Western Union / DDU

Kemampuan sumber:

10000+

Panggonan Asal:

China

Jeneng merek:

WMDPCB

Panggil model:

1 lapisan Aluminium adhedhasar

Certification:

ISO 9001

 

Koleksi:

1 lapisan

Size Board:

274*135mm / 1pcs

Flammability:

V0

materi basa:

aluminium

Liquid Photo-imaginable (LPI):

putih

proses perawatan lumahing:

HASL LF

aplikasi:

peralatan Power

Koleksi Material:

kaku

Material:

aluminium landasan

Brand:

WMDPCB

lapisan:

1lapisan

Papan kekandelan:

1.6mm

rampung Tembaga:

1OZ

Min.Line Jembar / Space:

NA

Fitur Technical:

1Lapisan Putih Ink, Black Katrangan

Minimal Size Lubuk:

NA

doyo dielektrik:

1.0 W / Mk

aluminium PCB, MCPCB prototipe, PCB LED , 1 Lapisan Aluminium PCB, 1.6mm,1oz, putih Ink, Black Katrangan, materi basa kasusun saka inti aluminium , The Printed Aluminium Circuits (IMS - bagian ngisor Metal terisolasi) kalebu piring basa logam dijamin dening lapisan dielektrik lancip (biasane lapisan adhedhasar epoxy) lan ing kasus iki tinimbang nggunakake bahan dasar biasanipun kanggo sirkuit, aluminium digunakake minangka vektor kanggo tembaga. PCBs aluminium dicithak dening kita digunaaké forLighting: daya dhuwur mimpin, led lamps, lampu led, Automotive: lampu mobil, sistem cahya. Sirkuit ing landasan aluminium (klambi termal).

Boards kita bisa digunakake kanggo komunikasi, aerospace, keamanan, IT, komputer, medical peralatan, militèr, daya elektronik lan Industri kontrol. Semiconductor.

produk kualitas top, layanan banget, reregan competitive lan ing layang wektu.