EN

Metal PCB Based(IMS)

Home » Products » Metal PCB Based(IMS)

  • /img / led_light_1_layer_aluminum_pcb_metal_pcb_osp-47.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817131300_822.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817131307_381.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817131316_469.jpg
  • /upfile / 2018/08/22 / 20180822095612_122.jpg

Lampu LED 1 Lapisan Aluminium PCB Metal PCB OSP

Minimal Order Quantity:

1 PCS

price:

Adhedhasar Gerber

Details Packaging:

Vacuum paket,20pnl / tas

delivery Wektu:

5 dina

Syarat-syarat pembayaran:

TT Transfer / paypal / Western Union / DDU

Kemampuan sumber:

10000+

Panggonan Asal:

China

Jeneng merek:

WMDPCB

Panggil model:

1 lapisan Aluminium adhedhasar

Certification:

ISO 9001

 

Koleksi:

1 lapisan

Size Board:

120*210MM / 2UP 

Flammability:

V0

materi basa:

aluminium

Liquid Photo-imaginable (LPI):

Black

proses perawatan lumahing:

OSP

aplikasi:

elektronik konsumen

Koleksi Material:

kaku

Material:

aluminium landasan

Brand:

wmdpcb

lapisan:

1lapisan

Papan kekandelan:

1.6mm

rampung Tembaga:

2OZ

Min.Line Jembar / Space:

NA

Fitur Technical:

1Lapisan Aluminium landasan

Minimal Size Lubuk:

NA

doyo dielektrik:

2.0 W / Mk

Papan Circuit, Metal PCB, Papan aluminium PCB Bare, 1 lapisan PCB, Perawatan lumahing punika ENIG 1U". 2.0mm±0.1mm Papan kekandelan. Base Material iku basa Aluminium. Kang utamané dipigunakaké ing Consumer Products Electronic.  PCB Heatsinks Metal Inti lan TIMs
A basa logam (aluminium PCB), utawa materi antarmuka termal, wis digawa menyang kontak karo komponen \ 'lumahing. Suhu wis suda liwat tambah massa termal lan boros panas (konduksi lan konveksi). Multi-lapisan PCB Marine Sink Registration Nggenepi sistem Pendhaftaran Multilayer kita ana, kita bisa kanggo ndhaftar heatsinks kanggo PCB kalebu 5 minus sadurunge iketan.

Boards kita bisa digunakake kanggo komunikasi, aerospace, keamanan, IT, komputer, medical peralatan, militèr, daya elektronik lan Industri kontrol. Semiconductor.

produk kualitas top, layanan banget, reregan competitive lan ing layang wektu.