EN

Multilayer PCB

Home » Products » Multilayer PCB

  • /img / 6layers_pcb_impedance_control_multilayer_pcb_enig_3u-56.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817132310_610.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817132317_907.jpg
  • /upfile / 2018/08/22 / 20180822095920_145.jpg

6Lapisan PCB impedansi Control Multilayer PCB ENIG 3U "

Minimal Order Quantity:

1 PCS

price:

Adhedhasar Gerber

Details Packaging:

Vacuum paket,20pnl / tas

delivery Wektu:

6 dina

Syarat-syarat pembayaran:

TT Transfer / paypal / Western Union / DDU

Kemampuan sumber:

10000

Panggonan Asal:

China

Jeneng merek:

WMDPCB

Panggil model:

6 lapisan Papan kaku

Certification:

ISO 9001

 

Koleksi:

6 lapisan

Size Board:

270*170MM / 1UP

Flammability:

V0

materi basa:

FR4 TG180

Liquid Photo-imaginable (LPI):

ijo

proses perawatan lumahing:

ENIG 3U”

aplikasi:

peralatan elektronik

Koleksi Material:

kaku

Material:

fiberglass Epoxy, FR4

Brand:

wmdpcb

lapisan:

6lapisan

Papan kekandelan:

1.6mm

rampung Tembaga:

1/1/1/1/1/1OZ

Min.Line Jembar / Space:

4/4mil   

Fitur Technical:

6 kontrol impedansi Layer

Minimal Size Lubuk:

0.2mm

Index nelusuri Comparative:

CTI 175V

Suhu kaca Transition:

Tg 180 ℃

Suhu Max Operation:

100℃

bosok suhu

Td 335

 

6 Lapisan Papan Bare. Base Material punika FR4 Tg180. Kekandelan lumahing punika 1.6mm±0.1Papan mm ing Rampung. Perawatan iku kecemplung 3u emas ". Fitur Technical nglukis 3u emas” kontrol impedansi, Kang utamané dipigunakaké ing peralatan Elektronik. Ing target tengah kita perusahaan iku kanggo nyedhiyani kualitas dhuwur karo rega competitive lan cepet siji-watara kanggo klien kita Wide sawetara dicithak Manufaktur papan sirkuit kasedhiya kanggo ketemu requirement sing paling penting panjenengan. Saka kutipan kanggo pangiriman, Layanan Nilai-ditambahake kita cepet, competitive lan sakabehe setya customer kepuasan.

Boards kita bisa digunakake kanggo komunikasi, aerospace, keamanan, IT, komputer, medical peralatan, militèr, daya elektronik lan Industri kontrol. Semiconductor.

produk kualitas top, layanan banget, reregan competitive lan ing layang wektu.