EN

PCB kaku Flex

Home » Products » PCB kaku Flex

  • /img / 4layers_flexible_rigid_board_immersion_silver_high_precision_green_soldermask_yellow_coverlay-37.jpg
  • /upfile / 2018/08/16 / 20180816112241_475.jpg
  • /upfile / 2018/08/16 / 20180816112247_427.jpg
  • /upfile / 2018/08/16 / 20180816112255_236.jpg
  • /upfile / 2018/08/21 / 20180821171219_147.jpg

4lapisan fleksibel-kaku Board Immersion Silver High-tliti Green Soldermask-Kuning Coverlay

Minimal Order Quantity:

1 PCS

price:

Adhedhasar Gerber

Details Packaging:

Vacuum paket,20pnl / tas

delivery Wektu:

8 dina

Syarat-syarat pembayaran:

TT Transfer / paypal / Western Union / DDU

Kemampuan sumber:

10000+

Panggonan Asal:

China

Jeneng merek:

WMDPCB

Panggil model:

4 lapisan Flex- Papan kaku

Certification:

ISO 9001

 

Koleksi:

4lapisan

Size Board:

196*135mm / 1pcs

Flammability:

V0

materi basa:

FR4, Pi

Liquid Photo-imaginable (LPI):

Coverlay, Green Soldermask

proses perawatan lumahing:

kecemplung Silver

aplikasi:

Consumer Electronics

Koleksi Material:

kaku Flex

Material:

fiberglass Epoxy, FR4 Pi

Brand:

WMDPCB

lapisan:

4lapisan

Papan kekandelan:

1.6mm

rampung Tembaga:

1OZ

Min.Line Jembar / Space:

6/6MIL  

Fitur Technical:

4lapisan Flex - kaku

Minimal Size Lubuk:

NA

Index nelusuri Comparative:

CTI 175V

Suhu kaca Transition:

Tg 135 ℃

Suhu Max Operation:

100℃

bosok suhu

Td 335

 4 lapisan PCB, Material iki FR4 Pi, Kekandelan punika 1.6mm Tembaga Companies punika 1oz, Perawatan lumahing punika Immersion Silver, soldermask Green lan coverlay.
sirkuit kaku-flex sing sirkuit Sato construction lentur dumadi ing bagian kaku lan fleksibel kang laminated bebarengan menyang struktur single. PCBs kaku-flex nyedhiyani liya prasaja kanggo nggabungake kaping kumpulan PCB lan komponen kalebu tampilan, input utawa panyimpenan piranti karo lancip, campuran cahya sing nggabungake wiring ing lancip, pita fleksibel antarane bagean. Salah kaluwihan gedhe saka kaku Flex kamungkinan saka ngrancang sirkuit sing bakal kudu dicocogake kanggo piranti lan ora cara liyane babak, Mulane ing construction saka piranti miturut sirkuit, ing kasunyatan padha bisa ngganti wiring lan komponen Déwan rumit nyediakake tabungan wujud tanpa abang ing kinerja.

Kanggo akèh aplikasi, kaku Circuit Boards ora pas ing papan sing kasedhiya utawa menehi perlu kanggo patemon lan layanan. Iki nalika lancip, fleksibel PCB \ 's digunakake. PCB fleksibel sing digunakake lan kasil digunakake ing Aerospace, Medical, Automotive, Telekomunikasi, Military, elektronik konsumen lan produk liyane. Senajan luwih larang kanggo Pabrik, ing versatility saka fleksibel Circuit Boards dicithak, saka aplikasi prasaja kanggo paling Komplek, unmatched.

produk kualitas top, layanan banget, reregan competitive lan ing layang wektu.