EN

PCB kaku Flex

Home » Products » PCB kaku Flex

  • /img / 6layer_08mm_flex_rigid_immersion_gold_2u_printed_circuit_board_manufacturers-94.jpg
  • /upfile / 2018/08/16 / 20180816140236_282.jpg
  • /upfile / 2018/08/16 / 20180816140245_804.jpg
  • /upfile / 2018/08/16 / 20180816140254_958.jpg
  • /upfile / 2018/08/21 / 20180821171417_155.jpg

6lapisan 0.8mm Flex kaku Immersion Gold 2u "Printed Circuit Papan Produsen

Minimal Order Quantity:

1 PCS

price:

Adhedhasar Gerber

Details Packaging:

Vacuum paket,20pnl / tas

delivery Wektu:

8 dina

Syarat-syarat pembayaran:

TT Transfer / paypal / Western Union / DDU

Kemampuan sumber:

10000+

Panggonan Asal:

China

Jeneng merek:

WMDPCB

Panggil model:

6 lapisan Flex- Papan kaku

Certification:

ISO 9001

 

Koleksi:

6lapisan

Size Board:

125*340mm / 1pcs

Flammability:

V0

materi basa:

FR4, Pi

Liquid Photo-imaginable (LPI):

Coverlay, Green Soldermask

proses perawatan lumahing:

Kecemplung Gold 2u”

aplikasi:

Consumer Electronics

Koleksi Material:

kaku Flex

Material:

fiberglass Epoxy, FR4 Pi

Brand:

WMDPCB

lapisan:

6lapisan

Papan kekandelan:

0.8mm

rampung Tembaga:

1OZ kabeh lapisan

Min.Line Jembar / Space:

2/2MIL  

Fitur Technical:

6lapisan Flex - kaku

Minimal Size Lubuk:

NA

Index nelusuri Comparative:

CTI 175V

Suhu kaca Transition:

Tg 150 ℃

Suhu Max Operation:

100℃

bosok suhu

Td 335

6 lapisan PCB, Material iki FR4 Pi, Kekandelan punika 0.8mm Tembaga Companies punika 1oz, Lumahing Perawatan iku Immersion Gold 2u ", soldermask Green lan coverlay. Ing baris jembaré lan papan punika sempit.
sirkuit kaku-flex sing sirkuit Sato construction lentur dumadi ing bagian kaku lan fleksibel kang laminated bebarengan menyang struktur single. PCBs kaku-flex nyedhiyani liya prasaja kanggo nggabungake kaping kumpulan PCB lan komponen kalebu tampilan, input utawa panyimpenan piranti karo lancip, campuran cahya sing nggabungake wiring ing lancip, pita fleksibel antarane bagean. Salah kaluwihan gedhe saka kaku Flex kamungkinan saka ngrancang sirkuit sing bakal kudu dicocogake kanggo piranti lan ora cara liyane babak, Mulane ing construction saka piranti miturut sirkuit, ing kasunyatan padha bisa ngganti wiring lan komponen Déwan rumit nyediakake tabungan wujud tanpa abang ing kinerja.

Kanggo akèh aplikasi, kaku Circuit Boards ora pas ing papan sing kasedhiya utawa menehi perlu kanggo patemon lan layanan. Iki nalika lancip, fleksibel PCB \ 's digunakake. PCB fleksibel sing digunakake lan kasil digunakake ing Aerospace, Medical, Automotive, Telekomunikasi, Military, elektronik konsumen lan produk liyane. Senajan luwih larang kanggo Pabrik, ing versatility saka fleksibel Circuit Boards dicithak, saka aplikasi prasaja kanggo paling Komplek, unmatched.

produk kualitas top, layanan banget, reregan competitive lan ing layang wektu.