EN

PCB prasaja

Home » Products » PCB prasaja

  • /img / 2layer_fr4_standard_white_ink_black_legend_low_cost_budget_price_pcb_fabrication-40.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817134701_222.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817134709_637.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817134717_213.jpg
  • /upfile / 2018/08/21 / 20180821160551_821.jpg

2lapisan FR4 Standard Putih Ink Black Katrangan Kurang Biaya rega budget PCB Pengolahan

Minimal Order Quantity:

1 PCS

price:

Adhedhasar Gerber

Details Packaging:

Vacuum paket,20pnl / tas

delivery Wektu:

5 dina

Syarat-syarat pembayaran:

TT Transfer / paypal / Western Union / DDU

Kemampuan sumber:

10000+

Panggonan Asal:

China

Jeneng merek:

WMDPCB

Panggil model:

2 lapisan Papan kaku

Certification:

ISO 9001

 

Koleksi:

2 lapisan

Size Board:

292*132mm / 40up

Flammability:

V0

materi basa:

FR4 TG135

Liquid Photo-imaginable (LPI):

PUTIH

proses perawatan lumahing:

HASL LF

aplikasi:

elektronik konsumen

Koleksi Material:

kaku

Material:

fiberglass Epoxy, FR4

Brand:

WMDPCB

lapisan:

2lapisan

Papan kekandelan:

1.6mm

rampung Tembaga:

1OZ

Min.Line Jembar / Space:

NA  

Fitur Technical:

2standar Layer

Minimal Size Lubuk:

NA

Index nelusuri Comparative:

CTI 175V

Suhu kaca Transition:

Tg 135 ℃

Suhu Max Operation:

100℃

bosok suhu

Td 335

2L FR4 1.6MM 1OZ Putih Topeng Ireng Silkscreen. kita bisa nyedhiyani kita pelanggan karo prices PCB paling apik ing industri. Yen sampeyan are looking for wong sing bisa nyedhiyani rega paling apik kanggo prasaja PCB standar, WMD iku pilihan, builts cepet-siji karo rega paling. Kita QuickTurn PCBs Ideal nalika rancangan dicithak Circuit Boards sing cilik mung mbutuhake sawetara lan sampeyan kudu wong rauh, test electrical Free & ora biaya perkakas karo rega budget.

Boards kita bisa digunakake kanggo komunikasi, aerospace, keamanan, IT, komputer, medical peralatan, militèr, daya elektronik lan Industri kontrol. Semiconductor.

produk kualitas top, layanan banget, reregan competitive lan ing layang wektu.