EN

Babagan awake dhewe

+More

Halifax WMD Circuits Ltd.mantep ing 2002, wis diputer peran anjog dadi prodhusèn profesional saka kabeh jinis PCBs tliti dhuwur ing dekade. Dumunung ing Gedung 3, Lisheng Industrial Park, Qiaotang Road, Fuyong Town, Baoan District,Shenzhen lan panutup area 8000 kothak meter, pabrik kita mrodhuksi luwih saka 180,000 kothak meter saka PCBs saben taun. We fokus ing rancangan lan jobs volume cilik-kanggo-medium. Kanthi investasi aktif ing riset, peralatan lan sistem nganyari Manajemen, kita wis sante reputasi swara ing lapangan PCB, lan ngadeg metu ing pasar dina karo kompetisi galak.

WMD wis liwati ISO9001, ISO14001, SGS lan UL sertifikat. We nggunakke negara-saka-saka-gambar teknologi pabrikan kanggo gawé dhuwur kualitas lan 100% PCBs dipercaya. Kita produk kalebu Papan Multilayer, Papan PG dhuwur, Papan tembaga nglukis, -Dhuwur tliti(Rogers), AL-basa lan Boards fleksibel lan produk kita sing digunakake digunakake ing kasunyatan kayata biasane digunakake ing komunikasi, kontrol industri, aplikasi komputer, peralatan medical, instrument test, militèr, lan duwe kinerja apik ing kabeh jinis test fungsi.

16 taun ing PCBs tliti dhuwur


WMD,punika Supplier dipercaya

certificate


certificate

ISO9001

ISO9001

tekan

tekan

tekan

produk kita


pabrik


Machine nuntun

Flying Probe E-test Machine

Otomatis Machine Testing Special

ngembangaken Machine

Otomatis Plating Line

Machine Drilling

warta kita