EN

Metal PCB Based(IMS)

Home » Products » Metal PCB Based(IMS)

  • /img / high_thermal_conductivity_30w_mk_single_layer_aluminum_base_pcb_3oz-37.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817132524_603.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817132533_835.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817132541_478.jpg
  • /upfile / 2018/08/22 / 20180822095957_769.jpg

High Thermal doyo 3.0W / MK Single Layer Aluminium Base PCB 3OZ.

Minimal Order Quantity:

1 PCS

price:

Adhedhasar Gerber

Details Packaging:

Vacuum paket,20pnl / tas

delivery Wektu:

5 dina

Syarat-syarat pembayaran:

TT Transfer / paypal / Western Union / DDU

Kemampuan sumber:

10000+

Panggonan Asal:

China

Jeneng merek:

WMDPCB

Panggil model:

1 lapisan Aluminium adhedhasar

Certification:

ISO 9001

 

Koleksi:

1 lapisan

Size Board:

285*215MM / 48up

Flammability:

V0

materi basa:

aluminium

Liquid Photo-imaginable (LPI):

putih

proses perawatan lumahing:

OSP

aplikasi:

LED

Koleksi Material:

kaku

Material:

aluminium landasan

Brand:

wmdpcb

lapisan:

1lapisan

Papan kekandelan:

1.6mm

rampung Tembaga:

3OZ

Min.Line Jembar / Space:

NA

Fitur Technical:

1Lapisan Aluminium landasan

Minimal Size Lubuk:

NA

doyo dielektrik:

3.0 W / Mk

Single Layer aluminium PCB Papan Bare, 3OZ tembaga abot, Termal doyo punika 3.0W, Perawatan lumahing OSP. Amarga pembangunan anyar ing teknologi, a sawetara lumahing dipasang piranti Hi-Power wis diadopsi dening akeh industri, kaya cahya automotive lan hi-daya prodhusèn PCB. Nalika teknologi terus kanggo nggedhekake sawijining berkas, masalah serius dissipating panas kui dening termal doyo kurang pagelaran standar FR-4 PCB.  Solusi sing paling gampang iku kanggo tugas Metal Based PCB. techbnology iki, intine, a PCB normal karo penyangga aluminium siji kanggo assuring sing kabeh keluwihan panas diprodhuksi cepet dissipated. PCBs Multilayer malah compliceted uga bisa diprodhuksi nggunakake technique iki, karo sepindah Thermal Vias.

Boards kita bisa digunakake kanggo komunikasi, aerospace, keamanan, IT, komputer, medical peralatan, militèr, daya elektronik lan Industri kontrol. Semiconductor.

produk kualitas top, layanan banget, reregan competitive lan ing layang wektu.