EN

Multilayer PCB

Home » Products » Multilayer PCB

  • /img / high_tg_pcb_4layers_1oz_copper_tg170_pcb_immersion_gold_3u_kb_material-57.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817143324_222.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817143338_312.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817143348_144.jpg
  • /upfile / 2018/08/21 / 20180821150129_681.jpg

High PG PCB 4Layers 1oz tembaga TG170 PCB Immersion Gold 3U "KB Material.

Minimal Order Quantity:

1 PCS

price:

Adhedhasar Gerber

Details Packaging:

Vacuum paket,10pcs / tas

delivery Wektu:

6 dina

Syarat-syarat pembayaran:

TT Transfer / paypal / Western Union / DDU

Kemampuan sumber:

10000+

Panggonan Asal:

China

Jeneng merek:

WMDPCB

Panggil model:

4 lapisan kaku Papan TG170

Certification:

ISO 9001

 

Koleksi:

4 lapisan Papan kaku

Size Board:

96.8*54.7mm / 1up

Flammability:

V0

materi basa:

FR4 TG170

Liquid Photo-imaginable (LPI):

ijo

proses perawatan lumahing:

kecemplung Gold

aplikasi:

Consumer Electronics

Koleksi Material:

kaku

Material:

fiberglass Epoxy, FR4

Brand:

wmdpcb

lapisan:

4 lapisan

Papan kekandelan:

1.6mm

rampung Tembaga:

1/1/1/1OZ

Min.Line Jembar / Space:

NA  

Fitur Technical:

4Lapisan kecemplung Gold 3U”

Minimal Size Lubuk:

NA

Index nelusuri Comparative:

CTI 175V

Suhu kaca Transition:

Tg 170 ℃

Suhu Max Operation:

100℃

bosok suhu

Td 335

 

PG PCB dhuwur, 4 Lapisan FR4 TG170 PCB, Papan Bare. Base Material punika FR4 Tg170. 1.6mm±0.1mm Papan kekandelan. Kecemplung Perawatan lumahing emas karo AU 3U ". Fitur Technical punika ENIG 3U ". Pindho sisi Circuit Boards dicithak sing produk kang nuduhake owahan saka turnover WMD'S wis dikembangaké. Biasane seri cilik sing dikirim ing 5 dina lan Produksi rata-rata ing 8-9days, The sirkuit bisa duwe kabeh jinis finish lumahing, saka HAL tradisional kanggo Nikel / Gold, reaksine, Silver etc.Normally lagi digawe karo fiberglass FR4, nanging bahan uga luwih murah kaya Cem utawa luwih gedhe-gedhe technical kaya Teflon bisa digunakake.

Boards kita bisa digunakake kanggo komunikasi, aerospace, keamanan, IT, komputer, medical peralatan, militèr, daya elektronik lan Industri kontrol. Semiconductor.

produk kualitas top, layanan banget, reregan competitive lan ing layang wektu.