EN

Heavy Tembaga PCB

Home » Products » Heavy Tembaga PCB

  • /img / high_tg_pcb_2_layer_thick_copper_pcb_fr4_tg170_3oz_copper_pcb_24mm_lf_hasl_pcb-73.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817093349_711.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817093355_235.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817093403_106.jpg
  • /upfile / 2018/08/22 / 20180822090322_625.jpg

PG PCB dhuwur 2 lapisan tembaga Nglukis PCB FR4 TG170 3oz tembaga PCB 2.4mm LF HASL PCB.

Minimal Order Quantity:

1 Piece

price:

Adhedhasar Gerber

Details Packaging:

Vacuum paket,10pcs / tas,kertas antarane Boards

delivery Wektu:

6 dina

Syarat-syarat pembayaran:

TT Transfer / paypal / Western Union / DDU

Kemampuan sumber:

10000

Panggonan Asal:

China

Jeneng merek:

WMDPCB

Panggil model:

2 Papan lapisan

Certification:

ISO 9001

 

Koleksi:

papan sirkuit kaku

Size Board:

207.17*89.03MM

Flammability:

V0

materi basa:

FR4 TG170

Liquid Photo-imaginable (LPI):

Green

proses perawatan lumahing:

LF HASL

aplikasi:

kontrol Industrial

Koleksi Material:

kaku

Material:

fiberglass Epoxy, FR4 TG170

Brand:

wmdpcb

lapisan:

2lapisan

Papan kekandelan:

2.4mm

rampung Tembaga:

3OZ

Min.Line Jembar / Space:

10/10mil   

Fitur Technical:

Papan Hight PG, PCB tembaga nglukis

Minimal Size Lubuk:

0.25mm

Index nelusuri Comparative:

CTI 175V

Suhu kaca Transition:

Tg 170 ℃

Suhu Max Operation:

100℃

bosok suhu

Td 335

Papan Bare, Papan PG dhuwur, tembaga nglukis materi laminate board.Use FR4 karo PG > 170°C lan td > 335°, Rampung kekandelan Papan iku dadi 0,093 ", Aplikasi photo Cairan imageable solder mask ijo kanggo loro-lorone saka Papan liwat tembaga Bare, Silkscreen putih, permanen, Organic, non-konduktif ink. perawatan lumahing LF HASL, ukuran unit: 207,17 * 89.03MM, kapal minangka Piece siji, Fitur technical Papan tembaga PG Nglukis High, FR4 TG170 3oz tembaga, ukuran min.hole :0.25MM. prototipe siji cepet, sapisan dites, Produksi Volume dhuwur Ditampa. Kang utamané dipigunakaké kanggo medical peralatan. layang Express dening DHL, UPS, Fedex, TNT utawa cara kasebut transportasi, malah dening segara. produk kita sing digunakake dikenali dening kita pelanggan, Hubungi kita yen syarat.

Boards kita bisa digunakake kanggo komunikasi, aerospace, keamanan, IT, komputer, medical peralatan, militèr, daya elektronik lan Industri kontrol. Semiconductor.

produk kualitas top, layanan banget, reregan competitive lan ing layang wektu.