EN

Multilayer PCB

Home » Products » Multilayer PCB

  • /img / high_precision_multilayer_pcb_6layers_tg150_enig_2u-29.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817133100_924.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817133110_115.jpg
  • /upfile / 2018/08/18 / 20180818095930_241.jpg
  • /upfile / 2018/08/22 / 20180822100239_112.jpg

High-tliti Multilayer PCB 6Layers TG150 ENIG 2u "

Minimal Order Quantity:

1 PCS

price:

Adhedhasar Gerber

Details Packaging:

Vacuum paket,20pnl / tas

delivery Wektu:

6 dina

Syarat-syarat pembayaran:

TT Transfer / paypal / Western Union / DDU

Kemampuan sumber:

10000+

Panggonan Asal:

China

Jeneng merek:

WMDPCB

Panggil model:

6 lapisan Papan kaku

Certification:

ISO 9001

 

Koleksi:

6lapisan

Size Board:

100*100mm / 1up

Flammability:

V0

materi basa:

FR4 TG150

Liquid Photo-imaginable (LPI):

matte ijo

proses perawatan lumahing:

ENIG 2u”

aplikasi:

Komunikasi

Koleksi Material:

kaku

Material:

fiberglass Epoxy, FR4

Brand:

wmdpcb

lapisan:

6lapisan

Papan kekandelan:

1.6mm

rampung Tembaga:

1OZ kabeh lapisan

Min.Line Jembar / Space:

NA  

Fitur Technical:

6Lapisan kecemplung emas

Minimal Size Lubuk:

NA

Index nelusuri Comparative:

CTI 175V

Suhu kaca Transition:

Tg 150 ℃

Suhu Max Operation:

100℃

bosok suhu

Td 335

 

ExpressPCB, Déwan PCB, -Dhuwur tliti Multilayer PCB, Tg PCB dhuwur, 6 Lapisan FR4 PCB, Papan Bare. Base Material punika FR4 Tg150. 1.6mm±0.13mm Papan kekandelan. Perawatan lumahing ENIG. Multi-lapisan dicithak Circuit Boards duwe siji utawa luwih saka lapisan dirijen nang Papan, kanggo nambah area kasedhiya kanggo masangi kabel. Lapisan saka dielektrik lan bahan inti sing laminated bebarengan ing suhu lan tekanan tinggi. Ing kauntungan utama multi-dilapisi PCB \ 's iku ukuran Papan bisa suda kanggo nggunakake ing piranti cilik lan ngendi papan diwatesi. Padha sing digunakake digunakake ing aplikasi, kayata: Komputer, server, panyimpenan data, ponsel, GPS, kontrol industri, sistem satelit, piranti tangan dianakaké, instruments medical, sistem alarm geni lan akeh liyane.

Boards kita bisa digunakake kanggo komunikasi, aerospace, keamanan, IT, komputer, medical peralatan, militèr, daya elektronik lan Industri kontrol. Semiconductor.

produk kualitas top, layanan banget, reregan competitive lan ing layang wektu.