EN

Majelis PCB

Home » Products » Majelis PCB

  • /img / full_turnkey_assembly_service__quick_turn_pcba_prototypes ___ bom_and_smd_drawing__pcba_manufacturer_in_shenzhen__pcba_manufacturer_in_china__printed_circuit_board_.jpg
  • /upfile / 2018/08/15 / 20180815135628_364.jpg
  • /upfile / 2018/08/15 / 20180815135909_818.jpg
  • /upfile / 2018/08/15 / 20180815135922_916.jpg
  • /upfile / 2018/08/15 / 20180815135933_627.jpg

turnkey layanan Déwan Full cepet-siji prototype PCBA BOM lan SMD drawing PCBA Produsen ing Shenzhen PCBA Produsen ing China Printed Circuit Papan & Majelis

Minimal Order Quantity:

1 Piece

price:

Adhedhasar Gerber lan BOM

Details Packaging:

Vacuum paket,10pcs / tas, tas gelembung utawa katun Pearl antarane Boards

delivery Wektu:

5 dina

Syarat-syarat pembayaran:

TT Transfer / paypal / Western Union / DDU

Kemampuan sumber:

10000

Panggonan Asal:

China

Jeneng merek:

WMDPCBA

Panggil model:

2 Papan PCBA lapisan

Certification:

ISO 9001

 

model produksi:

2 Papan PCBA lapisan

Size Board:

212*232MM / 1pcs

materi basa:

FR4

Liquid Photo-imaginable (LPI):

Green

proses perawatan lumahing:

ENIG

aplikasi:

produk elektronik konsumen

Koleksi Material:

Kaku FR4 PCBA

Material:

fiberglass Epoxy, FR4

Brand:

wmdpcb

lapisan:

2lapisan

Papan kekandelan:

1.6mm

rampung Tembaga:

2/2OZ

Koleksi:

Custom-digawe   

Negara asal:

China

 

Industri PCBA perlu duwe kekuatan technical kuwat sakabèhé. Teknologi proses, tingkat kontrol kualitas lan teknologi manajemen produksi banget penting, kang mbutuhake wektu dawa saka laku lan klempakan.
1.6 garis produksi SMT kanthi otomatis lan garis produksi DIP, peralatan dhuwur-ngasilke lan dhuwur-tliti;
2.A tim Manufaktur profesional karo taun pengalaman apa lan latihan biasa;
3.Atur kanggo Manufaktur dhuwur-mburi, nyedhiyani saluran kanggo produksi dhuwur-mburi kanggo Enterprises cilik lan medium-ukuran, lan nyimpen 20% biaya dibandhingake karo pemroses liyane

produk PCBA kita sing digunakake digunakake ing electrical Perkakas,  electrical appliances, produk elektronik konsumen, elelectrical Perkakaskluwarga Perkakas cilik electrical, produk komunikasi, peralatan medical lan kothak (kayata telpon seluler, telephone, peralatan LED lampu, TV, DVD, produk komputer lan peripherals, nyenengake game, power adapter, pangisi dadaptor dayaapter,Perkakas ngarep lan remot kontrol ).

produk kualitas top, layanan banget, reregan competitive lan ing layang wektu.