EN

PCB Flexible

Home » Products » PCB Flexible

  • /img / flexible_board_2_layer_enig_2u_hoz_pcb_high_precision_pcb-98.jpg
  • /upfile / 2018/08/16 / 20180816161242_654.jpg
  • /upfile / 2018/08/16 / 20180816161248_921.jpg
  • /upfile / 2018/08/16 / 20180816161255_313.jpg
  • /upfile / 2018/08/21 / 20180821172431_700.jpg

Papan Flexible 2 lapisan ENIG 2u "Hoz PCB High tliti PCB

Minimal Order Quantity:

1 Piece

price:

Adhedhasar Gerber

Details Packaging:

Vacuum paket, 50pcs / tas

delivery Wektu:

5 dina

Syarat-syarat pembayaran:

TT Transfer / paypal / Western Union / DDU

Kemampuan sumber:

10000

Panggonan Asal:

China

Jeneng merek:

WMDPCB

Panggil model:

2 lapisan Papan lentur

Certification:

ISO 9001

 

Koleksi:

Circuit Papan Flexible

Size Board:

179*43MM

Flammability:

V0

materi basa:

tembaga

Coverlay:

kuning

proses perawatan lumahing:

ENIG 2u”

aplikasi:

Komunikasi lan Industrial

Koleksi Material:

Flex

Material:

Polymide

Brand:

wmdpcb

lapisan:

2lapisan

Papan kekandelan:

0.13mm

rampung Tembaga:

HOZ

Min.Line Jembar / Space:

4/4mil   

Fitur Technical:

2L Flex

Minimal Size Lubuk:

0.2mm

Papan Flexible,  materi nggunakake Polymide, Rampung kekandelan Papan iku dadi 0.13mm±0.03mm, Aplikasi coverlay kuning kanggo loro-lorone saka Papan liwat tembaga Bare, Silkscreen putih, permanen, Organic, non-konduktif ink. perawatan lumahing ENIG, ukuran unit: 179 * 43mm, kapal minangka Piece siji, Fitur technical Papan fleksibel, ENIG 2u ", Hoz tembaga, ukuran min.hole :0.2MM. prototipe siji cepet, sapisan dites, Produksi Volume dhuwur Ditampa. Kang utamané dipigunakaké kanggo Komunikasi lan Industrial. layang Express dening DHL, UPS, Fedex, TNT utawa cara kasebut transportasi, malah dening segara. produk kita sing digunakake dikenali dening kita pelanggan, Hubungi kita yen syarat.

Boards kita bisa digunakake kanggo komunikasi, aerospace, keamanan, IT, komputer, medical peralatan, militèr, daya elektronik lan Industri kontrol. Semiconductor.

produk kualitas top, layanan banget, reregan competitive lan ing layang wektu.