EN

PCB Flexible

Home » Products » PCB Flexible

  • /img / flexible_board_1_layer_enig_2oz__pcb_with_fr4_stiffener-81.jpg
  • /upfile / 2018/08/16 / 20180816221232_756.jpg
  • /upfile / 2018/08/16 / 20180816221252_817.jpg
  • /upfile / 2018/08/16 / 20180816221314_890.jpg
  • /upfile / 2018/08/22 / 20180822084646_949.jpg

Papan Flexible 1 lapisan ENIG 2oz PCB karo FR4 stiffener

Minimal Order Quantity:

1 Piece

price:

Adhedhasar Gerber

Details Packaging:

Vacuum paket, 50pcs / tas

delivery Wektu:

5 dina

Syarat-syarat pembayaran:

TT Transfer / paypal / Western Union / DDU

Kemampuan sumber:

10000

Panggonan Asal:

China

Jeneng merek:

WMDPCB

Panggil model:

1 lapisan Papan lentur

Certification:

ISO 9001

 

Koleksi:

Circuit Papan Flexible

Size Board:

99*76MM

Flammability:

V0

materi basa:

tembaga

Coverlay:

kuning

proses perawatan lumahing:

ENIG

aplikasi:

Komunikasi lan Industrial

Koleksi Material:

Flex

Material:

Polymide

Brand:

wmdpcb

lapisan:

1lapisan

Papan kekandelan:

0.25mm

rampung Tembaga:

2OZ

Min.Line Jembar / Space:

10/10mil  

Fitur Technical:

1L Flex karo 0.15mm FR4 stiffener

Minimal Size Lubuk:

0.2mm

Papan fleksibel karo FR4 stiffener saka 1.5mm,  materi nggunakake Polymide, Rampung kekandelan Papan iku dadi 0.25mm±0.03mm, Aplikasi coverlay kuning kanggo loro-lorone saka Papan liwat tembaga Bare, Silkscreen putih, permanen, Organic, non-konduktif ink. perawatan lumahing ENIG, ukuran unit: 99 * 76MM, kapal minangka Piece siji, Fitur technical Papan fleksibel karo FR4 stiffener, ENIG, 2oz tembaga, ukuran min.hole :0.2MM. prototipe siji cepet, sapisan dites, Produksi Volume dhuwur Ditampa. Kang utamané dipigunakaké kanggo Komunikasi lan Industrial. layang Express dening DHL, UPS, Fedex, TNT utawa cara kasebut transportasi, malah dening segara. produk kita sing digunakake dikenali dening kita pelanggan, Hubungi kita yen syarat.

Boards kita bisa digunakake kanggo komunikasi, aerospace, keamanan, IT, komputer, peralatan medical, militèr, elektronik daya lan kontrol industri. Semiconductor.


produk kualitas top, layanan banget, reregan competitive lan ing layang wektu.