EN

FAQ

Home » Nyokong » FAQ

  • Layanan apa sing diwenehake?

    WMD: Kita duwe produksi PCB, tuku komponen, Majelis PCB, SMD Stencil nggawe lan layanan salinan pcb.

  • Kepiye carane bisa dipercaya kualitas sampeyan?

    WMD: Ngunjungi pabrik kita minangka pilihan apik, lan cara sing paling gampang lan paling efektif yaiku salah sawijining conto conto, kawruh kasebut asale saka papan PCB nyata.

  • Apa sing dibutuhake kanggo kutipan?

    WMD: File Gerber lan data teknis kanggo kutipan PCB; gerber lan BOM(kita bisa menehi conto) yaiku kanggo kutipan PCBA; papan utawa film pcb nyata dibutuhake kanggo layanan salinan pcb.

  • Apa pengiriman standar?

    WMD: Sampeyan butuh 2-3 dina kanggo UPS, DHL, FEDEX, Pangiriman TNT.

  • Apa ana jumlah minimum order (MOQ) requirement?

    WMD: Kita ora duwe MOQ, sampeyan bisa ngeculake pesenan saka 1 barang menyang potongan apa wae.

  • Suwene suwene entuk saka kutipan PCB?

    WMD: Kita biasane mbales ing 2 jam yen iku wektu sing digunakake, sing paling dawa ora luwih suwe tinimbang 24 jam.

  • Apa jinis bahan sing digunakake?

    WMD: Bahan kita duwe KB, SHENGYI, ITEQ,ROGERS lan sapiturute

  • Sampeyan perusahaan perdagangan utawa pabrikan?

    WMD: Kita minangka produsen PCB kanthi pabrik sing ana ing Kecamatan Baoan, Shenzhen.

  • Sampeyan bisa menehi sawetara informasi babagan bisnis prototipe kanthi cepet- giliran?

    WMD: Kita bisa ndhukung 24 hours expedite for 2 conto lapisan lan 48 jam nyepetake kanggo 4 conto lapisan (<= 0.2sqm), informasi luwih lengkap, kirim RFQ.

  • Kepiye nyiyapake komponen kasebut?

    WMD: Tuku asor kanggo tuku vendor komponen sing dipercaya, kayata digikey, mouser, farnell. Pelanggan bakal entuk kutipan komponen sing rinci babagan apa komponen terakhir bakal dadi merek asli utawa merek pengganti.

  • Apa aku bisa njaluk conto gratis?

    WMD: Ya, Sugeng rawuh kanggo pengalaman lan kualitas kita. sampeyan kudu mbayar ing wiwitan, lan kita bakal ngasilake biaya sampel nalika urutan akeh sampeyan.

Home Previous 1 Sabanjure Last - Total 11 1 cathetan Layar / Total Totalsaben kaca

Nyokong

FAQ
Pesen