EN

PCB prasaja

Home » Products » PCB prasaja

  • /img / enig_2u_4_layers_simple_four_layer_panel_fr4_orange_color_solermask-99.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817133252_539.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817133303_145.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817133319_591.jpg
  • /upfile / 2018/08/22 / 20180822100345_153.jpg

ENIG 2u 4-Lapisan Japanese papat lapisan Panel FR4 werna orange solermask

Minimal Order Quantity:

1 PCS

price:

Adhedhasar Gerber

Details Packaging:

Vacuum paket,20pnl / tas

delivery Wektu:

6 dina

Syarat-syarat pembayaran:

TT Transfer / paypal / Western Union / DDU

Kemampuan sumber:

10000+

Panggonan Asal:

China

Jeneng merek:

WMDPCB

Panggil model:

4 lapisan Papan kaku

Certification:

ISO 9001

 

Koleksi:

4 lapisan

Size Board:

106*70mm / 1up

Flammability:

V0

materi basa:

FR4 TG135

Liquid Photo-imaginable (LPI):

Orange

proses perawatan lumahing:

ENIG 2u”

aplikasi:

elektronik konsumen

Koleksi Material:

kaku

Material:

fiberglass Epoxy, FR4

Brand:

wmdpcb

lapisan:

4lapisan

Papan kekandelan:

1.6mm

rampung Tembaga:

1/1/1/1OZ

Min.Line Jembar / Space:

NA  

Fitur Technical:

4Lapisan orange nolak

Minimal Size Lubuk:

NA

Index nelusuri Comparative:

CTI 175V

Suhu kaca Transition:

Tg 135 ℃

Suhu Max Operation:

100℃

bosok suhu

Td 335

4 Lapisan Japanese Panel bisa digunakake kanggo Equipment Keamanan, Fitur punika Ink orange, FR4, Tg135 Material, Kekandelan punika 1.6mm±0.1mm, Tembaga kekandelan punika 1oz, Perawatan lumahing punika ENIG 2u ". sirkuit Multilayer dicithak, teknologi elektronik ajeg cenderung kanggo fokus pembangunan ing ngurangi ukuran lan nambah kapasitas rangkaian dicithak. évolusi pancet saka microelectronics wis dipengaruhi pangembangan sirkuit dicithak. Nanggepi requirement luwih iki, produksi saka prototype lan seri cilik rangkaian Multilayer nganti 8 lapisan, kang bisa kanggo Pabrik 1000 m2 saben wulan ing pabrik kita.

Boards kita bisa digunakake kanggo komunikasi, aerospace, keamanan, IT, komputer, medical peralatan, militèr, daya elektronik lan Industri kontrol. Semiconductor.

produk kualitas top, layanan banget, reregan competitive lan ing layang wektu.