EN

PG PCB dhuwur

Home » Products » PG PCB dhuwur

  • /img / double_layer_mother_board_high_tg_170_s1000_2__bottom_side_is_no_solder_mask_it_is_enig_big_gold_area-82.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817102148_931.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817102154_773.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817102200_391.jpg
  • /upfile / 2018/08/22 / 20180822091445_786.jpg

lapisan kaping pindho, Papan ibu, High PG 170, S1000-2, sisih ngisor wis ora Solder Topeng iku ENIG. area emas Big.

Minimal Order Quantity:

1 Piece utawa 1pnl.

price:

Adhedhasar Gerber

Details Packaging:

Vacuum paket, 20pcs / tas

delivery Wektu:

5 dina

Syarat-syarat pembayaran:

TT Transfer / paypal / Western Union / DDU

Kemampuan sumber:

10000

Panggonan Asal:

China

Jeneng merek:

WMDPCB

Panggil model:

2 lapisan Papan ENIG

Certification:

ISO 9001 ,

 

Koleksi:

Kaku Board Circuit

Size Board:

93.98*68.58MM

Flammability:

V0

materi basa:

FR-4 S1000-2

Liquid Photo-imaginable (LPI):

ijo

proses perawatan lumahing:

kecemplung emas / ENIG 1U"

aplikasi:

produk konsumen, Toys elektronik

Koleksi Material:

kaku

Material:

Fiberglass Epoxy Resin, FR4, Tg170

Brand:

wmdpcb

lapisan:

2 lapisan

Papan kekandelan:

0.83mm

rampung Tembaga:

1oz

Min.Line Jembar / Space:

8/8mil

Fitur Technical:

wilayah emas amba

Minimal Size Lubuk:

0.35mm

Index nelusuri Comparative:

CTI 175V

Suhu kaca Transition:

Tg 170 ℃

Suhu Max Operation:

100℃

bosok suhu

Td 320

Papan naked, Papan Bare, Papan FR4, kaku pindho sisi Papan dicithak, Papan PG dhuwur, Papan TG170, IPC CLASS 2,  soldermask ijo, jinis material iku S1000-2 TG170, karo wilayah emas gedhe, kekandelan tembaga 35um standar, 0.83kekandelan Papan mm. prototipe siji cepet, sapisan dites, Produksi Volume dhuwur Ditampa. Customer utamané nggunakake produk konsumen, nyebut pangiriman dening DHL, UPS, Fedex, TNT utawa cara kasebut transportasi, malah dening segara. produk kita sing digunakake dikenali dening kita pelanggan, Hubungi kita yen syarat.

Boards kita bisa digunakake kanggo komunikasi, aerospace, keamanan, IT, komputer, medical peralatan, militèr, daya elektronik lan Industri kontrol. Semiconductor.

produk kualitas top, layanan banget, reregan competitive lan ing layang wektu.