EN

Metal PCB Based(IMS)

Home » Products » Metal PCB Based(IMS)

  • /img / 1ayer_1125mm_alu_board_immersion_silver_metal_pcb_led_circuit_board_al_substrate_with_dielectric_ims-48.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817135810_668.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817135817_735.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817135823_649.jpg
  • /upfile / 2018/08/21 / 20180821154100_339.jpg

1ayer 1.125mm Alu Papan Immersion Silver Metal PCB LED Circuit Papan Al landasan karo dielektrik (IMS) 

Minimal Order Quantity:

1 PCS

price:

Adhedhasar Gerber

Details Packaging:

Vacuum paket,20pnl / tas

delivery Wektu:

5 dina

Syarat-syarat pembayaran:

TT Transfer / paypal / Western Union / DDU

Kemampuan sumber:

10000+

Panggonan Asal:

China

Jeneng merek:

WMDPCB

Panggil model:

1 lapisan Aluminium adhedhasar

Certification:

ISO 9001

 

Koleksi:

1 lapisan

Size Board:

255*127mm / 18pcs

Flammability:

V0

materi basa:

aluminium

Liquid Photo-imaginable (LPI):

putih

proses perawatan lumahing:

kecemplung Silver

aplikasi:

peralatan Power

Koleksi Material:

kaku

Material:

aluminium landasan

Brand:

WMDPCB

lapisan:

1lapisan

Papan kekandelan:

1.125mm

rampung Tembaga:

1OZ

Min.Line Jembar / Space:

NA

Fitur Technical:

1Lapisan Immersion Silver

Minimal Size Lubuk:

NA

doyo dielektrik:

2.0 W / Mk

1 Lapisan Aluminium PCB Papan Bare, Material iki Aluminium Base. 1.125mm±0.1mm Papan kekandelan. Termal doyo punika 2.0W / MK, CTV>600, Kecemplung Perawatan lumahing Silver, putih Ink, Black legenda. Metal Based Circuit Boards (IMS), teknologi IMS solusi ngendi akèh panas perlu ing lumahing cilik, aluminium cawan, Cocog kanggo conto kanggo LED cahya lan daya Penyetor, ngendi iku wis dissipate energi panas liyane kanggo njangkepi panjalukane para sistem kinerja. IMS aluminium landasan logam paling umum digunakake.

Boards kita bisa digunakake kanggo komunikasi, aerospace, keamanan, IT, komputer, medical peralatan, militèr, daya elektronik lan Industri kontrol. Semiconductor.

produk kualitas top, layanan banget, reregan competitive lan ing layang wektu.