EN

Metal PCB Based(IMS)

Home » Products » Metal PCB Based(IMS)

  • /img / aluminum_pcb_2_layer_pcb_aluminum_base_enig_2u_2oz_led_application_ims-26.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817132112_912.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817132118_152.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817132125_254.jpg
  • /upfile / 2018/08/22 / 20180822095827_301.jpg

aluminium PCB 2 Lapisan PCB Aluminium Base ENIG 2u" 2OZ LED Aplikasi IMS

Minimal Order Quantity:

1 PCS

price:

Adhedhasar Gerber

Details Packaging:

Vacuum paket,20pnl / tas

delivery Wektu:

5 dina

Syarat-syarat pembayaran:

TT Transfer / paypal / Western Union / DDU

Kemampuan sumber:

10000+

Panggonan Asal:

China

Jeneng merek:

WMDPCB

Panggil model:

2 lapisan Aluminium adhedhasar

Certification:

ISO 9001

 

Koleksi:

2 lapisan

Size Board:

185*60mm / 45up

Flammability:

V0

materi basa:

aluminium

Liquid Photo-imaginable (LPI):

putih

proses perawatan lumahing:

ENIG 2u”

aplikasi:

LED

Koleksi Material:

kaku

Material:

aluminium landasan

Brand:

wmdpcb

lapisan:

2lapisan

Papan kekandelan:

1.0mm

rampung Tembaga:

2OZ

Min.Line Jembar / Space:

NA

Fitur Technical:

2Lapisan Aluminium landasan

Minimal Size Lubuk:

NA

doyo dielektrik:

3.0 W / Mk

Iki loro Layer aluminium PCB Papan Bare, Material iki Aluminium Base. 1.0mm±0.1mm Papan kekandelan. Termal doyo punika 3.0W. ENIG 2u" perawatan lumahing. PCBs Metal inti, uga dikenal minangka IMS(Terisolasi Metallic Landasan) Circuit Boards, duwe ratings stabilitas mechanical lan banget termal, becik kanggo nggunakake piranti daya utawa LED. Ing aluminium inti saka PCB njamin boros sing dikarepake ing keluwihan panas. Mangkono, Papan logam inti nawakake durasi maneh lan linuwih luwih. Biasane Singlelayer lan Bilayer paling needed.

Boards kita bisa digunakake kanggo komunikasi, aerospace, keamanan, IT, komputer, medical peralatan, militèr, daya elektronik lan Industri kontrol. Semiconductor.

produk kualitas top, layanan banget, reregan competitive lan ing layang wektu.