EN

PCB prasaja

Home » Products » PCB prasaja

  • /img / 2_layers_standard_pcb_with_enig_treatment_black_ink_and_white_legend_standard_pcb_manufacturing_assembly_with_best_price.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817135220_434.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817135229_173.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817135238_145.jpg
  • /upfile / 2018/08/21 / 20180821155141_604.jpg

2 lapisan PCB standar karo perawatan ENIG Black Ink lan legenda putih Standard PCB Majelis Manufacturing karo Best Price.

Minimal Order Quantity:

1 PCS

price:

Adhedhasar Gerber

Details Packaging:

Vacuum paket,10pnl / tas

delivery Wektu:

5 dina

Syarat-syarat pembayaran:

TT Transfer / paypal / Western Union / DDU

Kemampuan sumber:

10000+


Panggonan Asal:

China

Jeneng merek:

WMDPCB

Panggil model:

2 lapisan Papan kaku

Certification:

ISO 9001

 

Koleksi:

2lapisan

Size Board:

275.85*191.64mm / 9up

Flammability:

V0

materi basa:

FR4 TG135

Liquid Photo-imaginable (LPI):

Black

proses perawatan lumahing:

Immerision Gold

aplikasi:

Consumer Electronics

Koleksi Material:

kaku

Material:

fiberglass Epoxy, FR4

Brand:

wmdpcb

lapisan:

2lapisan

Papan kekandelan:

1.6mm

rampung Tembaga:

1OZ

Min.Line Jembar / Space:

NA  

Fitur Technical:

2Lapisan kecemplung emas ink ireng

Minimal Size Lubuk:

NA

Index nelusuri Comparative:

CTI 175V

Suhu kaca Transition:

Tg 135 ℃

Suhu Max Operation:

100℃

bosok suhu

Td 335

ENIG Pcb, 2 Lapisan FR4 PCB, Papan Bare. Base Material punika FR4 Tg135. 1.6mm±0.1mm Papan kekandelan. Kecemplung Perawatan lumahing Gold. Black soldermask loro sisih. Fitur Technical iku kecemplung emas. Pindho sisi Circuit Boards dicithak sing produk kang nuduhake owahan saka turnover WMD'S wis dikembangaké. Biasane seri cilik sing dikirim ing 5 dina lan Produksi rata-rata ing 8-9days, The sirkuit bisa duwe kabeh jinis finish lumahing, saka HAL tradisional kanggo Nikel / Gold, reaksine, Silver etc.Normally lagi digawe karo fiberglass FR4, nanging bahan uga luwih murah kaya Cem utawa luwih gedhe-gedhe technical kaya Teflon bisa digunakake.

Boards kita bisa digunakake kanggo komunikasi, aerospace, keamanan, IT, komputer, medical peralatan, militèr, daya elektronik lan Industri kontrol. Semiconductor.

produk kualitas top, layanan banget, reregan competitive lan ing layang wektu.