EN

MOV PCB

Home » Products » MOV PCB

  • /img / 2_layers_standard_pcb_low_cost_pcb_gerber_or_odb ___ lf_hasl_hot_air_solder_leveling_simple_double_panel_ipc_class_ii_standard_two_layer_board-26.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817162928_566.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817162934_751.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817162941_895.jpg
  • /upfile / 2018/08/21 / 20180821141833_260.jpg

2 lapisan standar PCB Low biaya PCB Gerber utawa ODB LF HASL Hot-Air Solder Leveling prasaja panel pindho IPC kelas II Standard Two lapisan Papan

Minimal Order Quantity:

1 PCS

price:

Adhedhasar Gerber

Details Packaging:

Vacuum paket,20pnl / tas

delivery Wektu:

5 dina

Syarat-syarat pembayaran:

TT Transfer / paypal / Western Union / DDU

Kemampuan sumber:

10000+

Panggonan Asal:

China

Jeneng merek:

WMDPCB

Panggil model:

2 lapisan Papan kaku

Certification:

ISO 9001

 

Koleksi:

2lapisan

Size Board:

90*103mm / 2up

Flammability:

V0

materi basa:

FR4 TG140

Liquid Photo-imaginable (LPI):

Green

proses perawatan lumahing:

HASL LF

aplikasi:

aplikasi Ngarep

Koleksi Material:

kaku

Material:

fiberglass Epoxy, FR4

Brand:

wmdpcb

lapisan:

2lapisan

Papan kekandelan:

1.6mm

rampung Tembaga:

1OZ

Min.Line Jembar / Space:

NA  

Fitur Technical:

2Lapisan standar HASL LF

Minimal Size Lubuk:

NA

Index nelusuri Comparative:

CTI 175V

Suhu kaca Transition:

Tg 140 ℃

Suhu Max Operation:

100℃

bosok suhu

Td 335

2 Lapisan Fitur PCB Prototype iki layang cepet, Perawatan lumahing punika HASL LF, Rampung tembaga 1oz, Kekandelan punika 1.6mm, Material iki FR4. Ngembangaken PCB Prototype nawakake cepet, pilihan biaya-efektif kanggo njupuk desain saka konsep kanggo produksi, nalika minimalake sawetara saka risiko gadhah layanan PCB Standard. Minangka Produsèn PCB anjog kualitas kaku, Kaku-Flex, lan PCBs Multilayer, kita setya nyediakake kita pelanggan paling majeng dicithak Circuit Boards, kualitas lan support engineering kasedhiya

Boards kita bisa digunakake kanggo komunikasi, aerospace, keamanan, IT, komputer, medical peralatan, militèr, daya elektronik lan Industri kontrol. Semiconductor.

produk kualitas top, layanan banget, reregan competitive lan ing layang wektu.