EN

PG PCB dhuwur

Home » Products » PG PCB dhuwur

  • /img / 4_layers_standard_pcb_fr4_tg170_1_1_1_1oz_enig_2u_quickturn_pcb_prototype_pcb-59.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817104149_834.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817104157_764.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817104203_701.jpg
  • /upfile / 2018/08/22 / 20180822091945_268.jpg

4 Lapisan Standard PCB FR4 Tg170 1/1/1 / 1oz, ENIG 2u ", Quickturn PCB, Prototype PCB.

Minimal Order Quantity:

1 panel

price:

Adhedhasar Gerber

Details Packaging:

Vacuum paket,20pnl / tas

delivery Wektu:

6 dina

Syarat-syarat pembayaran:

TT Transfer / paypal / Western Union / DDU

Kemampuan sumber:

10000

Panggonan Asal:

China

Jeneng merek:

WMDPCB

Panggil model:

4 lapisan Papan kaku

Certification:

ISO 9001

 

Koleksi:

4 lapisan

Size Board:

157.48*76.96MM / 10UP

Flammability:

V0

materi basa:

FR4 TG170

Liquid Photo-imaginable (LPI):

Red

proses perawatan lumahing:

ENIG 2u”

aplikasi:

aplikasi Ngarep

Koleksi Material:

kaku

Material:

fiberglass Epoxy, FR4

Brand:

wmdpcb

lapisan:

4lapisan

Papan kekandelan:

1.6mm

rampung Tembaga:

1/1/1/1OZ

Min.Line Jembar / Space:

NA  

Fitur Technical:

4 Lapisan Red topeng

Minimal Size Lubuk:

NA

Index nelusuri Comparative:

CTI 175V

Suhu kaca Transition:

Tg 170 ℃

Suhu Max Operation:

100℃

bosok suhu

Td 335

4 Lapisan Papan Bare. Base Material punika FR4 Tg150. Kekandelan lumahing punika 1.6mm±0.1Papan mm ing Rampung. Perawatan iku kecemplung 2u emas ". Fitur Technical punika 1panel karo 10up, ana X-metu Boards, Kang utamané dipigunakaké ing Komunikasi Elektronik. We are a profesional Produsèn ing China karo spesialisasi ing PCB & FPC &PCBA, saka prototipe kanggo produksi massa. Majelis PCB(kalebu bangunan stencil & komponen Sourcing), Ora MOQ, Quality stabil, Price competitive, Aktifake cepet Lead Wektu, petik Fast.

Boards kita bisa digunakake kanggo komunikasi, aerospace, keamanan, IT, komputer, medical peralatan, militèr, daya elektronik lan Industri kontrol. Semiconductor.

produk kualitas top, layanan banget, reregan competitive lan ing layang wektu.