EN

PG PCB dhuwur

Home » Products » PG PCB dhuwur

  • /img / 2_layers_rigid_board_fr4_tg170_kb6167_material_pcb_with_blue_ink_gerber_or_odb ___ 1oz_enig_pcb_ipc_class_ii_standard_two_layer_board-59.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817103509_832.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817103516_359.jpg
  • /upfile / 2018/08/17 / 20180817103522_865.jpg
  • /upfile / 2018/08/22 / 20180822091810_503.jpg

2 lapisan Papan kaku FR4 TG170 KB6167 materi PCB karo Ink biru, Gerber utawa ODB 1oz ENIG PCB IPC kelas II Standard Two lapisan Papan

Minimal Order Quantity:

1 PCS

price:

Adhedhasar Gerber

Details Packaging:

Vacuum paket,10pnl / tas

delivery Wektu:

5 dina

Syarat-syarat pembayaran:

TT Transfer / paypal / Western Union / DDU

Kemampuan sumber:

10000+

Panggonan Asal:

China

Jeneng merek:

WMDPCB

Panggil model:

2 lapisan Papan kaku

Certification:

ISO 9001

 

Koleksi:

papan sirkuit kaku

Size Board:

122*152mm / 25up

Flammability:

V0

materi basa:

FR4 TG170

Liquid Photo-imaginable (LPI):

putih

proses perawatan lumahing:

HASL LF

aplikasi:

aplikasi Ngarep

Koleksi Material:

kaku

Material:

fiberglass Epoxy, FR4

Brand:

wmdpcb

lapisan:

2lapisan

Papan kekandelan:

1.6mm

rampung Tembaga:

1OZ

Min.Line Jembar / Space:

NA  

Fitur Technical:

2Lapisan dhuwur Papan PG ENIG

Minimal Size Lubuk:

NA

Index nelusuri Comparative:

CTI 175V

Suhu kaca Transition:

Tg 170 ℃

Suhu Max Operation:

100℃

bosok suhu

Td 335

2 Lapisan Fitur PCB Prototype iki Blue Ink lan KB6167 materi Tg170, Lumahing perawatan punika  Kecemplung 1U emas ", Rampung tembaga 1oz, Kekandelan punika 1.6mm, Material iki FR4 TG170. Ngembangaken PCB Prototype nawakake cepet, pilihan biaya-efektif kanggo njupuk desain saka konsep kanggo produksi, nalika minimalake sawetara saka risiko gadhah layanan PCB Standard. Minangka Produsèn PCB anjog kualitas kaku, Kaku-Flex, lan PCBs Multilayer, kita setya nyediakake kita pelanggan paling majeng dicithak Circuit Boards, kualitas lan support engineering kasedhiya

Boards kita bisa digunakake kanggo komunikasi, aerospace, keamanan, IT, komputer, medical peralatan, militèr, daya elektronik lan Industri kontrol. Semiconductor.

produk kualitas top, layanan banget, reregan competitive lan ing layang wektu.